Sayfa 203/1002 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. İkinci parti dolarları gönderdim valla bugün..

Kaldı iki parti daha.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    şu bol c vitamini takviyesi ne kadar olmalı mesela ? yahu zaten c vitaminin fazlasın atar tütmaz vüjut , bi de yan etki yapar fazlası... bol bol bol ne bol ? bol diye bi şey yok ... bi de aynı hatayı insanlar üşüttüğünde ( kafadan değil ) yaparlar ... hemen bi sıcak sıcak tavük süyü çörba , bol bol ye .... halbuki hastalıkta vüjut ilk önce aç bırakılır bunu bilim diyor bilim ...
    Benim bildiğim aç bırakılmaz ama hiçbir şekilde şekerli şey yedirilmez -meyve dahil-.

Bakteri virüsun birinciye gelen gıdası şekerdir.

3. genelde Perşembe gününde itibaren halsizlik yorgunluk kas kemik ağrısı oluyor Üşüme titreme uyuşma Haftasonu geçiyor tamamen .

Ertesi Perşembe tekrar başlıyor haftanın iki gün yaklaşık Bayram’dan sonrasında başladı hep Pert oluyorum .

Olayı hiç çözemedim doğrusu .

Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım ben yada başka birşey

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer şey : 9,1000

Öbür diğer şey : 10,0100
    sesli güldüm vallahi

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Benim bildiğim aç bırakılmaz ama hiçbir şekilde şekerli şey yedirilmez -meyve dahil-.

Bakteri virüsun birinciye gelen gıdası şekerdir.
    ben genel bir ifadeden bahsediyorum ... lütfen tıp dergisindeki kontrol edilmiş yayınları , klinik araştırma makalelerini okuyunuz ... hayali yazmıyorum. vüjüdü aç bırakmak diye ararsanız ... bi deri bi kemik kalana kadar hastayken bi şey yiyip içmemekten bahsetmiyorum ... vüjüdü aç bırakınca bir müddet , hestalıkla savaşta avantaj yakalıyorsunuz...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    genelde Perşembe gününde itibaren halsizlik yorgunluk kas kemik ağrısı oluyor Üşüme titreme uyuşma Haftasonu geçiyor tamamen .

Ertesi Perşembe tekrar başlıyor haftanın iki gün yaklaşık Bayram’dan sonrasında başladı hep Pert oluyorum .

Olayı hiç çözemedim doğrusu .

Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım ben yada başka birşey

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    işyerindeki vantilatör klima çarpıyordur ya da kapı önünde hava akımı vardır ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün rahatsızlıklarım sebebiyle özelde test yaptırmıştım. Bugün öğlen Negatif diye aradılar . Ama tüm kemiklerim sızlıyor. Nefes almakta zorlanıyorum. Birazdan hastaneye götürecekler. Gidipte dönememek var. Hepinizi seviyorum. Hakkınızı helal ediniz. Kendinize iyi bakın.
    geçmiş olsun sn ressam.. sıradan bir şey de olabilir. covidse de çevremde 60+ üç dört kişi çok da zorlanmadan atlattı. panik yapmayın.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ben genel bir ifadeden bahsediyorum ... lütfen tıp dergisindeki kontrol edilmiş yayınları , klinik araştırma makalelerini okuyunuz ... hayali yazmıyorum. vüjüdü aç bırakmak diye ararsanız ... bi deri bi kemik kalana kadar hastayken bi şey yiyip içmemekten bahsetmiyorum ... vüjüdü aç bırakınca bir müddet , hestalıkla savaşta avantaj yakalıyorsunuz...
    Vücud kendi koruma tedbirlerini alsın diye olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 203/1002 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •