Sayfa 203/996 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Fatih Altaylı: "Bakan’ın 11’inde gelecek dediği aşılar muhtemelen geldi ama bizim aldığımız aşının 3. Faz çalışmaları henüz açıklanmadığı için aşı 'resmen' kimseye yapılmıyor. Fakat pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz"

2.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Bizler yedi yildir kazaniyoruz, dolarda sikinti yok, hisselerin fiyatina dolar bazli bakiyoruz. Gunu geldiğinde sizlere dolari verip hisseleri geri alacağız. Ama bugun yarin değil daha zamani var..
    Bravo, kazancınız daim olsun.

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dolar al sat da baya bir opsiyon var vergiyle beraber. Nerdeyse on kuruş oynuyor bankada. Yüksek miktarda dolar serbest piyasada ve bankada bulmak sorun.
    Bankaların denge kuru var.. Aranız iyiyse bankayla günde 10 bin euro/dolar çok uygun spreadla her bankadan fiziki olarak alırsınız

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
    Böyle zamanlarda bilimsel temel dayanan her türlü görüş ve eleştiri değerlidir.
    Ben mesela turistlerin neden sokağa çıkma yasağından muaf olduğunun bilimsel açıklamasını merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
    ttb bugüne kadar ne söylediyse ya yalanladılar ya sustular hatta terör örgütlerinin elinde dediler
    ama ttb nin tek yanlış veya yalan açıklaması olmadı
    hepsini sayın bakan bile sonradan açıkladığı verilerle dolaylı yoldan doğruladı.
    bir halt olacağı yok.

6. Mesela ben bir sey 4.80'e dusecek desem, sonra da o sey 8.50 olsa, bir daha yazmaya utanirdim.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Böyle zamanlarda bilimsel temel dayanan her türlü görüş ve eleştiri değerlidir.
    Ben mesela turistlerin neden sokağa çıkma yasağından muaf olduğunun bilimsel açıklamasını merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bilimsel tıp olarak izah edemem ama, ekonomi bilimi ilen izah edeyim $ Eu £.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Corona virüsün İngiltere’de mutasyona uğraması sonrasında Türk Hava Yolları, İngiltere ve Hollanda uçuşlarını 48 saatliğine durdurdu / Sözcü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 203/996 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •