Sayfa 204/468 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by nofear Yazıyı Oku
    firma kendi sitesinde 200 milyon Euro ciro hedeflediğini söylüyor.

http://www.egeprofil.com.tr/haberler.aspx?yil=2016

boru değil profil 200 milyon Euro ciro !
     Alıntı Originally Posted by ferhat6611 Yazıyı Oku
    2016 haberi değil mi.
     Alıntı Originally Posted by nofear Yazıyı Oku
    borsaci.broker abimden aldım bu haberi. sorayım, bilgi veririm.
    Efenim, borsaci.broker abim diyor ki; evet 2016 haberi.
    Dosya ekinin tarihine bakarsanız hatta dosya ismi 14102016 yani 2016 Ekim ayı. Haber de ne geçiyor? Nisan 2017 de yatırımlarımızı tamamlayıp faaliyete başlayacağız.
    Yatırımlar ne zaman tamamlandı Ağustos 2017 yani biraz gecikmeli tamamlandı diyor borsaci.broker abimiz.
    Bir başka deyişle 2017 sonunda bitecek olan yatırımların haberi 2016 da yatırımlar başlamadan yapılmış. Kaymağı şimdi yenecek diyor borsaci.broker abimiz.
    Ve tüm ortaklara saygılar iletiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    alan kazanır piyasaya verme falan hikayeben kendi adıma birşey biliyorumki yazıyorum. al kardeşim al, al, al yeredüşen bi tane buğday tanesimi bile al daha ne diyeyim ya kafamı ekrana mı vurayım citi 310 bin lot almış diye sevinenler var. citi kime mal alır bir düşün..? birde şirket kimin onu düşün? 2 yıl sonra vay anasını sattımınaklı vay 8 den aldık %50 yi görünce sattıkkağıt olmuş 3 haneli rakamlar. lütfen kimse bilmeden konuşmasın bu iş hem hayır dualı hem dualı bir iş yok mal boşalttı yok ağır ağır veriyor. geçin bunları lütfen geçin elinizin altında internet girin şirketin sitesine okuyun.. al, al, al ne bulursan al altın dişini sat al..
    Sayın ayne,yoksunuz bu aralar düşünceleriniz değişti mi??

3.  Alıntı Originally Posted by ferhat6611 Yazıyı Oku
    2016 haberi değil mi.
    sayfanın yanında yıllar yazıyor orada 2018 tarihine girerseniz 18 ocak 2018 tarihli röportaj haberi görebilirsiniz oradada 1milyaar tl ciro hedefini söylüyor.

4. 2 gün bu bantda durması lazım ,sonra verelini 14,ler benim gördüğüm grafik paylaşan varmı

5. Ha 200 milyon euro
    Ha 1 milyar tl
    Arada 70 milyon tl icin üzmeyelim bu kadar kendimizi[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Biraz fazla mesai oldu bitti...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nofear Yazıyı Oku
    borsaci.broker abimden aldım bu haberi. sorayım, bilgi veririm.
    B.broeker ortagima söyle,bugun 12 98 leri görursek , a....zu da 18 ocaktaki 187 nolu iletimi kopyalasin, kim pazarlamaci görsunler ordaki büyük üstatlar[emoji1] [emoji1] [emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Ha 200 milyon euro
    Ha 1 milyar tl
    Arada 70 milyon tl icin üzmeyelim bu kadar kendimizi[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Biraz fazla mesai oldu bitti...

bencede sorun yok, sadece orada yazanın 18 ocak 2018 tarihli güncel bilgi olduğunu söylemek istedim

8. Derinlikler kardeş,
    Sende çok korkuyosun yahu, nazar degmesin diye atmiyorsun şu takas dagilimlarini ...
    Yapiştir şunlari da gözumuz gonlumuz açilsin[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sayfa 204/468 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •