Sayfa 204/297 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon
Arama sonucu : 2375 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Ortalama bir tarih vermişim sende bir zahmet aç grafiği kendin bak . Tam tarihi hesaplayıp mı yazacam senin için, hatta şuan değişim tekrar yüzde 41 e çıktı.
    %50 sapma kabul edilemez. bol kepçe sallamayınız.

Acemşah vardı bi aralar oda çok sallıyordu maskesi düşünce kendini imha etmişti

2. Bugün İzmir Balçova 'da yeni alınan alışveriş merkezinin önünden geçtim, Tinaztepe Sağlık Grubu tabelasını da eklemiş, o yazıyı görünce moralim yerine geldi biraz 🤣🤣

3.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bugün İzmir Balçova 'da yeni alınan alışveriş merkezinin önünden geçtim, Tinaztepe Sağlık Grubu tabelasını da eklemiş, o yazıyı görünce moralim yerine geldi biraz 🤣🤣
    Alışveriş merkezini hastane yapıp oteli de hastaların konaklayacagi yer yaptığı haberleri de tez zamanda görmek dileğiyle.

4.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bugün İzmir Balçova 'da yeni alınan alışveriş merkezinin önünden geçtim, Tinaztepe Sağlık Grubu tabelasını da eklemiş, o yazıyı görünce moralim yerine geldi biraz ����
    ara gaz için güzel zamanlama, bir iki görsel atsaydın bari, acemşah olsaydı akardı şimdi

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Alışveriş merkezini hastane yapıp oteli de hastaların konaklayacagi yer yaptığı haberleri de tez zamanda görmek dileğiyle.
    Dönüşüm projesi bitiş 2026 sonu diye biliyorum. Emlak projesi kalan mülklerin bitiş de 2025 sonu.

6.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    %50 sapma kabul edilemez. bol kepçe sallamayınız.

Acemşah vardı bi aralar oda çok sallıyordu maskesi düşünce kendini imha etmişti
    Sanamı sorucam ne yazacağımı hayırdır admin misin?. Kabul edilemezmiş İyi sen kabul etme.

Acemşah ile beni aynı cümlede kullanma. Ben 18 aydır bu kağıttayım o yokken ben zaten milyonlarca liralık alım yapıyordum bu tahtada. O müritleriyle girdi çıktı zaten çoktan.

7. Karanlık odadan çıktıktan sonra, bakın çıktıktan sonra diyorum yani fiyat belirlenince saat 18.08 de 60 bin lotu aldı birisi tahtadan. Neler dönüyor ne planlıyorlar???

Sayfa 204/297 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •