Sayfa 2058/2311 İlkİlk ... 1058155819582008204820562057205820592060206821082158 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 16,457 - 16,464 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    4d
    Sarımsağa zencefile devam.
    Her türlü şifadır bunlar.
    Ayrıntıları benden değil ilgili fititerapistlerden öğreniniz. Ben fitoterapist değilim.
    Çörek otu ve zerdeçal da var. Et fazla yiyorsanız, ürik asit yüksekliği, devamında gut hastalığı olur. Bunlar ürik asidi düşürür. Yanlız aşırıya kaçmayınız. Mesela keten tohumu, günde 30 grama kadar, şekeri %10 düşürür ve kabızlığı gideririr.
    Mesela safra kesesi, yaşlanan pek çok insanın başına türlü belalar açar.
    Kolesterol yüksekse, kolesterol polipleri oluşur, bunlar safra kanalında tıkanıklıklara sebep olurlar. Safra kanalı ve pankreastan gelen kanal aynı yere bağlı. Pankreas enfeksiyonu olur. İlerleyen dönemde safra taşları hatta kanser olabilir.
    Safra taşlarının ağrısı, insanı dünyaya geldiğine pişman eder. Ağrı başlamışsa, taşların boyutu 8-10 mm'ye çıkmıştır. Artık onları doğal yöntemlerle eritmeye falan çalışmayınız. Taşları eriten safrax gibi ilaçlar var, onlar bile yeterli olmaz, ameliyat gerekebilir.
    Halbuki taşlar daha 2-3 mm iken zerdeçal, iğde gibi doğal yöntemler, mesela günde 5-6 iğdeyi kaynar suda 5 dakika haşlayıp, suyunu içmek ve iğdeleri de yemek (her yıl 21 günlük kür) veya hergün 1 çay kaşığı zerdeçalı yoğurtla karıştırıp yemek gibi taşların büyümesine engel olur. Hayatınızın sonuna kadar sorun yaşamazsınız.
    Bunlar dışında, taşların boyutları 5mm falan olduysa, bunları dökmek için de 6 günlük çok etkili bir yöntem de yazabilirim.
    Fakat kan sulandırıcı kullanılıyorsa veya başka ilaçlar varsa doktora sormadan olmaz.
    @erefefik

2. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    24d
    Sarımsağa zencefile devam.
    Her türlü şifadır bunlar.
    Ayrıntıları benden değil ilgili fititerapistlerden öğreniniz. Ben fitoterapist değilim.
    Zerdeçal, çörek otu, keten tohumu ve chia tohumu da var. Biraz önce yarım saat; ürik asit yüksekliği, gut, billubirin yüksekliği ve safra kesesi sorunlarıyla alakalı yarım saat mesaj yazdım ama gönderirken hata yaptım.
    Bunlar önlenebilir.
    Şeker ve prostat büyümesi de aynen önlenebilir. Aynen kadınlardaki menapoz gibi bunlar doğal süreçler.
    @erefefik

3. Arif Nacaroğlu (Yeni)
    @arifzamankader
    Meryem oğlu İsa: "Size doğrusunu söyleyeyim mi ? Kim şu dağa ‘Kalk, denize atıl !’ der ve yüreğinde kuşku duymadan buna inanırsa, dileği yerine gelecektir. Bunun için size diyorum ki, duayla dilediğiniz her şeyi daha şimdiden almış olduğunuza inanın, Allah'ın merhametine ve ikramına güvenin. Dileğiniz yerine gelecek, istediğiniz sizin olacaktır."

Ariflik makamı fiilin failinin Allah olduğunu görmekle ve sebeplerin perdesini aralamakla başlar. Duanın kabulü de işte bu bilgide saklıdır. Kul dua eder ama bu duanın nasıl olacağına takılırsa o duanın Rabbi artık sebepler olur. Duanın sahibinin Alemlerin Rabbi olması için kalbin sebeplerden ve nedenlerden firar etmesi lazım. Allah ol dediğinde olur, imkansız O'nun için yoktur. İşte bu iman gücüyle edilen tüm dualar hemen karşılık bulur. Sen burada sadece Allah'a güvenmişsindir çünkü. Bundan sonra da artık senin için olmayacak dua yoktur. Evet. Bu bilgileri bir kitapta, bir dilde bulamazsınız. Bunlar benim o akıp giden zamandan öğrendiklerimdir. Zaman kaderin kendisidir.
    Cemre Demirel
    @msikkofield
    ·
    29 Kas
    Hiçbir saçma sapan laf sokma kaygısı veya iğneleme amacı taşımıyorum: Allah'a inanmayanlar, çok şey kaçırıyorsunuz.
    İyonosfer, ölmüş insan plazmasıdır ve bilinçler defalarca bedenlenebilirler veya bedenlenmeyebilirler. Dualarınız ve istekleriniz mevcut bedeninizde hiç gerçekleşmediği gibi sonrakinde hatta ondan sonrakinde bile gerçekleşmeyebilir.
    Hiç bir şey kesin, net ve açık değildir. Ders, öğrenene kadar devam eder.
    Bedenlenmeden amaç, istek ve dualarınızın gerçekleşmesi değildir, nihai amaç, isteklerinizden vazgeçebilmenizdir.
    @erefefik

4. Dr. Özcan Yücel MD
    @drozcanyucel
    -Tansiyon ilacını kesersen tansiyonun hooop çıkar
    -şeker ilacını kesersen şekerin hooop çıkar
    -……

Dostlar ilaçların çoğu toksıktir. Var oluş sebepleri sizi “iyileştirmek” değil “semptomları” düzeltmektir.

Ömrüm sağlığını aniden kaybeden insanları tedavi etmekle geçiyor.

Sağlığın en büyük servetindir.
    @erefefik

5. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    25d
    Suriye Millî Ordusu 3. Kolordu birlikleri YPG/ Pkk nın elinde olan Halep Şeyh Neccar mahallesi ve sanayi tesislerini ele geçirdi. Halep ile tam bağlantı kurularak Tel Rıfat bölgesi tam kuşatmaya alındı.
    İşaallah doğrudur bu haber. Fakat ben SMO'ya güvenmiyorum. Ypg ile çatışılmamalı. Bir tarafla işbirliği yapmak durumundasınız. Havaalanı ve sanayi bölgesi (savunma sanayi kuruluşkarı var) pydnin elindeydi. Şayet sanayi bölgesi çatışmasız el değiştirdiyse çok olumlu bir haber.
    @erefefik

6. Armagan Çağlayan
    @Armagan_caglaya
    Hayatımın en kötü zamanlarını geçiriyorum sanırım. Yakın arkadaşlarım bir bir beni bırakıp gidiyor. Önce Metin, şimdi İsmail. İkisi de kalp krizi. Amerikan Hastanesi’nin başhekimi İsmail Bozkurt. Çocukluk arkadaşım. Sağlıklı beslenen, içki sigara içmeyen her gün kilometrelerce yürüyen İsmail. Sabah yürüyüşünde hayata ve bize veda etti.zor zamanlar. Nur içinde uyu arkadaşım… Yattığın yer incitmesin …
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    14d
    Allah şifa versin size de Akciğer kanseri teşhisi konulmuştu sanıyorum. Medyada son bir kez olsun bizim gibi doktorların sesi olsaydınız bir nebze olsun inanılırlık payesi alırdınız. Hâla da yapabilirsiniz.
    @erefefik

7. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Merkel, Türkiye’yi 3 milyar Euro’ya
    nasıl kandırdıklarını anlattı

Merkel, “Özgürlük” adlı kitabında "Kaçak Suriyelileri durdurma karşılığında, Türklere AB vizesinin kalkması gündeme geldi. Biz 3 milyar Euro’yu verdik. Suriyeliler orada kaldı, AB’ye göç yüzde 95 azaldı“ diye yazdı.

Merkel kitabında (Syf 531), bu durumu şöyle özetliyor:

"Türkiye ile anlaşma bizim için olumlu sonuçlarını verdi. Kasım 2015’te günde 7000 bin kaçak göçmen gelirken, sayı 3000’e indi. Yine Türkiye ile temasa geçtik. Davutoğlu ile görüştük ve 22 Ocak 2016’da yeni bir AB- Türkiye Eylem Planı gündeme geldi.

7 Mart 2016‘da yapacağımız Brüksel görüşmesinden bir gece önce, Türkiye’nin Brüksel’deki temsilciliğinde ben, Başbakan Davutoğlu ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte buluştuk. Buluşma 21.00’de başladı ve Davutoğlu orada, bire-bir değişim önerisini sundu. Yani, AB Türkiye’ye iade ettiği her kaçak göçmen karşılığı, Türkiye’den bir göçmen alacaktı. Bu Yunan Adaları’nı ve AB’ye rahatlatacaktı. Hollanda Başbakanı Rutte ile hemen kabul ettik. Ardından ülkemize kaçak sayısı yüzde 95 azaldı." (Ali Gülen/Sözcü)
    @erefefik

8. Nisa Çaydan
    @Nisanurcaydan
    ·
    11s
    Samandağ’da Esed’in fotoğraflarının asıldığını söyledim için

Esed yanlıları tarafından “Kafasını, yılanın başını ezer gibi ezeceğiz, Selefi artığı, İslamcı terörist” gibi birçok hakarete uğruyorum.

Aynı cümleleri biz kullansak bölücü ve provokatör oluruz. Adalete bak.
    Türkiye'de geçmişi yüzyıllarca geriye giden, iki fay hattı vardır. Alevi-Sunni ve Türk-Kürt. Suriye meselesi ikisini de tetikleyebilir.
    Yıllardır yazdığımız, çok hassas mevzular. Aslında bu pozisyonda, buradan karlı çıkmak hiç zor değil.
    @erefefik

Sayfa 2058/2311 İlkİlk ... 1058155819582008204820562057205820592060206821082158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •