Lem o arabaya para virilmez...)))))))))))))))))
Lem o arabaya para virilmez...)))))))))))))))))
@erefefik
İkisi de üçkağıtçı. Emme zuzaylılarla temas kurulduğu açıklanacak.Ertan Özyiğit
@ErtanOzyigit
·
2s
Ünlü psişik Uri Geller, çok yakında uzaylıların Dünya ile temas kurmacaklarını iddia etti.
The Sun gazetesine "Spielberg'in Üçüncü Türden Yakın Karşılaşmalar filmine hazırlanın, sanırım bizi inceliyorlar. gerçekte ne istediklerini bilmiyorum" dedi.
50 bin yil once cep tilifonu falan yoktu. Herkeş telapati ile birbirleriyle ve hatta zuzaylilarla iletisim kurabiliyorlardi. Herkeş ama herkeş bunu yapabiliyordu.
Şinci cep tilifonu yaptik, zuzaylilarla aramiza ruhban sinifi soktuk.
Ampul Ertanla şarlatan Uri Geler'a kaldi isimiz.
@erefefik
İzzet Özgenç
@izzetoezgenc
· 3s
Ağır ekonomik bunalım sebebiyle alınabilecek olağanüstü hal tedbirlerine dair ...İris Cibre
@iriscibre
·
2s
Kimsenin bu talepleri, bahane ve kılıf göstererek kabullenmemesini, fikre de alışmamasını tavsiye ederim!
Sadece ve sadece tepki gösterilmesi gereken, saçma sapan talepler zinciri.
Ekonomiden bihaber şahsın heyecanlı taraftar istekleri gözüyle bakılsın, o kadar!
@erefefik
Anlaşılır EkonomiKanatlı paraKanatlı paraKanatlı para
@AnlasEkonomi
·
3s
TL'de değer kayıpları derinleşirken, Türkiye'de yabancılara konut satışları rekor kırıyor.
Reuters
@erefefik
Şimdi böyle saçma sapan şeyler alirsaniz, yakin gelecekte hiç ummadiginiz seylere ihtiyaciniz olacak, onlari alamayacaksiniz.
@erefefik
Çünkü, Almanya için Urusya, Ingiltere'den çok daha önemli bir ülkedir.-Bild:
•Merkel, Ukrayna tarafından parası ödenen silahların Ukrayna’ya teslim edilmesini engelledi.
•Merkel, Ukrayna’nın bu satış yasağını kaldırması yönündeki talebinide reddetti.
Diyebilirsiniz ki, Ingiltere nereden cikti? Ya da bu haberin neresinde Ingiltere var?
Bu haberin yapilmasi Almanya'nin ulusal cikarlarina aykiridir. Bild, Der Spiegel, Le Figaro, New York Times, Boston Globe bunlarin hepicigi Ingiltere'den beslenir.
@erefefik
Ben aldım. Hz.ayvagobekli...Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN
@mtgundogan
Benim paramın alım gücünü kim aldı?
Son birkaç ayda,
benim paramın alım gücünün yarısını
birileri benden izinsiz olarak aldı.
Peki, o kimdir?
Ne yapcen sen perayı? Hi ho ho...
@erefefik
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya’da hükümet, ülkenin Arktik bölgelerindeki permafrostun erimesinin antik ve ölümcül virüs ile bakterileri serbest bırakabileceği konusunda uyardı.
@erefefik
Yer İmleri