Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Hayir Burgan dan sabah 9.30 dan beri parami cekemiyorum.Mesai bitti para yok.
     Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    anlamadım
    burgan bank mı kapanacak?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku

kaç gün önceden çekeceğiniz parayı söylemiştiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku

Bence bddk'ya şikayet edin. Bizim mudilerde şöyle bir yanlış inanış var. ''Eğer para büyükse haber vermek zorundayım önceden''. Evet nezaketen haber verilebilir, ben de bilgi veriyorum çekeceğim diye ama aslen haber vermeseniz dahi, talep ettiğiniz gün banka parayı vermek zorunda.
    Kanunen, böyle bir yükümlülüğü yok banka müşterisinin, bunu bizdeki bankalar yavaş yavaş normalmiş gibi dayatmış herkese.

Geçmişte, yurtdışından döndüğüm için ykbyı arayamamış, vade gününde parayı çekmeye gittiğimde, parayı veremeyeceklerini şubede olmadığını söylediler, ben de diğer şubelerden bulun, o kısmı beni ilgilendirmiyor, para benim ve gün itibarıyle istiyorum demiştim.

Sonrasında paramı alıkoydukları için polisi arayacağımı ilerleyen günlerde de şube müdürü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim, aynı gün verdiler. Vermek zorundalar. Kimse kendine ait parayı çekmek için, bankaya haber vermek zorunda değil. Şube o gün vadesi dolan mevduatlara nispeten belli bir meblağı kasasında tutar.

Benim kredi ödemem gelmeden bir gün önce arayıp o bana haber veriyor mu, var mı naktin diye soruyor mu ?

Benim acil nakite o gün ihtiyacım olabilir, başka bir problem olabilir vs.

E nasıl tutar, kasasında tutmuyor, merkeze gönderiyor vs. vs kısmı , mevduat sahibini hiç ilgilendirmez açıkçası. Niye haber vereyim ki, belki o gün önemli bir faiz değişikliği oldu karar değiştirdim, kendi paramı almak için neden bankaya haber vermek zorunda olayım ki ?

Ne mevzuatta ne kanunda böyle bir hak var, bu sadece bankaların işine geldiği için uydurduğu, insanlar arasında da efsane gibi yayılıp, mecbur yapılması gereken bir şey gibi düşünülen bir durum.

Şunu akıldan çıkarmamak gerek, kanunen değil, nezaketen haber veriyoruz, haber vere vere de bu boktan adeti bankalara normalleştiriyoruz.

150 milyon mevduat toplamış şube, 5 bin lirayla günü çevirmeye çalışıyor. Oh ne ala.
    Son düzenleme : hellistheothers; 14-08-2020 saat: 16:38.

Paranin vadesi pazartesi doldu.tatildeydim.sali musteri temsilcime yazdim.Persembe tatilden donuyorum.3 gece gecelik faizde kalsin.Cuma gunu cekecegim diye.Tamam dedi.cuma sabahi 9.30 da subeyi arayip gun icinde cekmek istiyorum dedim.
     Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    kaç gün önceden çekeceğiniz parayı söylemiştiniz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    yıl 2017 dolar ise 3,5'lerde takılıyor. vakıfbanktan dolar çekmem gerekiyor arayıp söyledim osmanbey şubesini. parayı alacağım ertesi gün. tamam dediler buyrun gelin hazır ederiz. neyse gittim ver baba parayı. aa biz unutmuşuz söylemeyi. ee nolacak? efendim ertesi güne. tamam verin hepsini kapat abi hesabımı burada. sonra da bir daha kamu bankasıyla işim olmadı.

yine 2018'de garanti'nin mecidiyeköy şubesi 9bin doları toplamak için uğraştırdı. 2018 yazında da bildiğiniz üzere dolar katladı 2'ye. rahip krizi. yersen.

benim piyasadan aldığım izlenim ve duyumlar ve rezervelerde eksi olmamız, turizmden -20 milyar dolar yazmamız. ama gel gör ki doğu akdenizde haklarımızı savunuyoruz, kur rekabetçi olmalı. yersen.

6. fiba banka kiraz hesap hoş geldin 11 olmuş.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    fiba banka kiraz hesap hoş geldin 11 olmuş.
    13 var üstadım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Paranin vadesi pazartesi doldu.tatildeydim.sali musteri temsilcime yazdim.Persembe tatilden donuyorum.3 gece gecelik faizde kalsin.Cuma gunu cekecegim diye.Tamam dedi.cuma sabahi 9.30 da subeyi arayip gun icinde cekmek istiyorum dedim.

Şikayet etmek isterseniz ekte link veriyorum:

https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •