Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bununla ilgili bilimsel çalışmalar var. Ben de bir doktor sayesinde bir yıl önce öğrendim. Hatta bir kadın vardı japonyadan ot getirip burda tedavi yapıyor. Benim yara enfeksiyon sebebiyle bana geldi çok para istedi. Sonra benden gümüş suyu istedi bu arada covid yoktu. Bunu japon hocaları söylemiş iç diye. Bu vakalar çok önceleri Japonya Çin vs vardı demek. Yoksa o kadar nüfus telef olurdu.
    Doguda ozellikle cin ve tabi ona sonradan kanki olan rusyada
    Holostik dedikleri bi onleyici tip var
    Hastaneye dusmeden saglikli kalmak demek oluyo Bunun meali
    Akupunkturda Bunun bi parcasi ve ruslarin surekli uc ogunden birinde kara bugday yemesi de
    Yanlis anlasilmasin metodla Dalga gecmiyorum ama bu kadar faydali biseyin yayilmamasi tuhafima gitti
    Ben korona dan zaten korkmuyorum bireysel olarak hazirlikliyim genom olarak yani karacigerim buyuk akciger saglam sogukla Aram iyi vs vs herkes kendi onlemini Alsin tabi

2. ABD bizden kaç litre kekik yağı almış. Yada AB bir bak. Bu çok üretilen bir şey değil stok yapıyor olabilirler çaktırmadan.

3. Dünyaya yetecek kadar kekik yağı yoktur. Zürih üniversitesi araştırmasi var. ABD Kasım'da 40 bin galon istemiş bizden.

4. Bu genetik bir seçicilik yapıyor gibi ya, 0 grubu olanlarda az görülüyormuş mesela, ya da bilmem ne protein dizilimi olan insanlar hiç sallamıyorlarmış grip gibi atlatıyormuş..var bir iki araştırma makale de..tam çözemediler daha..

5. O kadar bilmiyomda
    Bugday dedigin en temel besin ekmegin unun ozu
    Tarihte en cok genleriyle oynanmis bitki bugdaydir
    Eski caglarda bugday 3 metre belki daha Fazla boya sahipti ruzgar bunu kirinca curuyup cop oluyordu
    O sebep 40 kusur kromozomu bes altiya yada yediye indirgediler salt gluten kaldi icinde
    Bu koromozomla genetik olarak oynamayi ticari sebeplerle yaptilar tabi ya niye olacak
    Gluten faydasiz zararli bisey
    Karabugday daha iyi bisey olmali bi kez gordum hic yemedim Yemeyi de dusunmuyom
    Saglik takintisi olan varsa belki faydali olur diye
    Son düzenleme : Moruk; 06-03-2021 saat: 23:21.

6. Bu Pfizer mi Biontech mi birisi Almanya'yla anlaşma yapmış oraya da bir üretim üssü açmışlar, biz de Çin'le Küba'yla anlaşsak ya mesela, gelsinler burada üretsinler işte, laboratuvar mı yok ilaç sanayii mi yok, Eczacıilaç var koskoca, üretsinler o tesislerde, niye olmuyor bu işler, daha 1 milyon doz aşının parası noldu, o işte bile çarşafa dolandık...neyse

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu Pfizer mi Biontech mi birisi Almanya'yla anlaşma yapmış oraya da bir üretim üssü açmışlar, biz de Çin'le Küba'yla anlaşsak ya mesela, gelsinler burada üretsinler işte, laboratuvar mı yok ilaç sanayii mi yok, Eczacıilaç var koskoca, üretsinler o tesislerde, niye olmuyor bu işler, daha 1 milyon doz aşının parası noldu, o işte bile çarşafa dolandık...neyse
    O zor
    Olmaz
    Hosa gitsin gitmesin
    Sen hala bu is yerinin calisanisin kart basmasan da ise gelmesen de
    Yani dunyanin batisina aitsin

Kontra politika nasil yapican
    Adam enayimi
    seni biraksin
    Kendi haline
    Uzgunum ama
    Evrende yalniz degiliz

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ayvalık'a alışverişe gidene de dönüşte 14 gün karantina uygularız, Sn Hkm veya Sn Zaf.Doğu PCR testlerini yaparlar, Ayhan53 yapmasın, bu aralar o Çinli metoduna takıldı kaldı..
    balıkesir merkez ve edremit yüzünden ayvalıkta yüksek riskli geçiyor ama ayvalıkta çok sıkıntı yok
    çinli metodunu bi ay uygulayayım millet maskesiz dolaşmayacağı gibi 15 gün kendi istekleri ile tam karantinaya girerler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •