Sayfa 208/300 ÝlkÝlk ... 108158198206207208209210218258 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,657 - 1,664 arasý.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarým Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ

1. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Þubat ayý hareketli geçecek anlaþýlan.min 1.50 tl yi görmesi lazým ki ky kurtarsýn kendini.benim hedef daha yüksek.

HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.

Alýntý Originally Posted by ^^YÝGÝT BARAN^^ Yazýyý Oku
    TAHSÝSLÝ SATIÞLAR Madde 9- Yeni pay alma haklarý kýsýtlanarak tahsisli satýþ yapýlabilmesi için tahsisli satýþ esaslarýnýn, esas sermaye sisteminde genel kurulca, kayýtlý sermaye sisteminde esas sözleþme ile yetkili kýlýnmýþ ise yönetim kurulunca karara baðlanmasý gerekir. Kurul’a kayýt baþvurusu Ek/4’deki belgelerin eklendiði bir dilekçe ile yapýlar. Yurtiçinde tahsisli satýþ durumunda, satýþa Kurul kayýt tarihinden itibaren 15 gün içinde baþlanmasý ve satýþa baþlandýktan sonra bir hafta içinde tamamlanmasý zorunludur. Hisse senetleri Borsa’da iþlem gören ortaklýklarýn, tahsisli olarak gerçekleþtirecekleri hisse senedi satýþ iþleminin, Borsa’nýn ilgili pazarýnda gerçekleþtirilmesi zorunludur. Sözkonusu ortaklýklarýn yurt dýþýnda yerleþik kiþilere yapacaklarý tahsisli hisse senedi satýþ iþleminde fiyat Borsa’da tescil edilir. Tahsisli satýþýn tamanýnýn dýþarýda yerleþik kiþilerek yapýlmasý halinde,satýþla ilgili olarak satýþýn yapýldýðý ülke mevzuatý uygulanýr.
    Satýþýn gurbetçilere yapýlmasý en makul fikir,onlarda tonla para vardýr,,,,,pazarlama olarak da Jet Fadýl dan yararlanýlabilir.
    Geal vatandaþ geal,,,batan geminin mallarý bunlaer,,,,,tahsisli verelim mi abiler
    YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.

4. [emoji16][emoji16]

[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben bugün 200 TL týrtýkladým allah bereket versin.yarinda 88 den yakalarsam 200tl daha tirtiklarim

6. Bundan sonra böyle 1 sene beni surundurdu

Bu hisse böyle iþte arkadaþlar. Öyle kolay ekmek yedirmezler. Yapýlan hareket ortada. Gider yada gitmez bilemem ama bu iþ böyle göstere göstere gerçekleþmez. Benim gibi üstten verdiyseniz ne âlâ!
    **Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Sata sata bitiremediler, Çok prim yaptý ya!
    **Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Sayfa 208/300 ÝlkÝlk ... 108158198206207208209210218258 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •