Sayfa 209/1000 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    eli ne kadar ayarsız olabilir ?
    milleti mi patlatacak ?
    Duyguları 'incinenler' bir birini patlatabilir netekim..hassas konu, gördüm ben onu, kulaç çubuğundan uzun, ince bağırsağa kadar uzanıyor sanırsam

2. patlatmak diyince
    nasal da girp.... beyin/beyincik çıkmak..
    çin usulu değil.. yanlış anlaşılmasın..

bu çinliler ne yüzsüz tayfaçıktı...
    salgını yay
    'bilimsel' üstüne de dalganı geç

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benjamin faiz altın. İç siyaset. Bohçacı ile görüşme vardı. Bunun konusu HDP kavala ile ilgili olmali. Dolar ateşini söndürmek için. HDP kapatılması adımı mevcut kanunlarla mümkün değil. Kendini fesh eder tekrar aynı isimle kurulabilirmis. ABD on yıllıklar yeni zirve yaparsa Benjamin altın yeniden yükseltebilir. Değerli başkanların fikri nedir
    İf US10Y < USA CPI, then altın 2400 dolar, else 1500 dolar
    Run

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Duyguları 'incinenler' bir birini patlatabilir netekim..hassas konu, gördüm ben onu, kulaç çubuğundan uzun, ince bağırsağa kadar uzanıyor sanırsam
    leş adamlar cidden leş..
    tamamen rencide etmeye yönelik uygulama.
    pamuk yerine
    yakında lavman yapıp test isterler..
    derin ve stretjik analiz..

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    patlatmak diyince
    nasal da girp.... beyin/beyincik çıkmak..
    çin usulu değil.. yanlış anlaşılmasın..

bu çinliler ne yüzsüz tayfaçıktı...
    salgını yay
    'bilimsel' üstüne de dalganı geç
    Oldu o bir kere, düştü medyaya, adamın beyin duvarını patlattılar, en ince kısım orası, hipofiz bezi adenomu ameliyatını öyle yapıyorlar malumunuz..

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Memleket komplo teorilerini çok seviyor, helikopter düştü hemen Cougar helikopterini masaya yatırdılar. Yaw Hakkari'deki tele takıldı, birine füze attılar, bu da muhtemelen motor arızası. Bunlar motor arızası ihtimaline karşı belli bir irtifadan uçmalılar, eğer irtifa olması gerekenin altındaysa, acil iniş yapmaya yetmiyor, bence hikaye böyle bir şey. Ee askeri helikopterlerin de bazen emniyet gerekçesiyle alçaktan uçması gerekiyor, yapacak bir şey yok mukadderat. Yoksa Cougar VİP helikopteri diye geçer güvenlidir, Demirel' in kullandığı VİP Cougar' ı incelemiştim zamanında yakından.

Osman Paşa, rahmetli, safra kesesinde taş varmış, komple safra kesesini almışlar küfredip dururdu doktorlara, pek yemek yiyemiyordu, iyi adamdı, hepsi kader, hepsi mukadderat. Allah nur içinde yatırsın.

https://www.veryansintv.com/helikopter-kazasi-uzerine
    Bizzat kardeşime sordum Cougar lar TV de söylendiği gibi sorunlu mu diye, "hayır, havada kalma süresi (yaklaşık 1 saat) bakımından üstünlüğü var""dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Oldu o bir kere, düştü medyaya, adamın beyin duvarını patlattılar, en ince kısım orası, hipofiz bezi adenomu ameliyatını öyle yapıyorlar malumunuz..
    alanım değil, kitaba bakmadan birşey diyemem/demem (öhhhh böyle bu işler)

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    alanım değil, kitaba bakmadan birşey diyemem/demem (öhhhh böyle bu işler)

Sayfa 209/1000 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •