Sayfa 209/1002 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

binance borsası ıcın yazı ben sırf bitcoin icin. 2009 yılında 2011 yıllarında bilisim fırmasında calısmıstım bır kısının bıle bıtcoinden haberi yoktu. haberımız olsa cıkarken tazmınatımızın bır bolumu ıle alsaymısız zengınmısız....gerci o zaman haberım olsada ınek boku muamelesı yapardım yanıyor mu bu derdım

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    binance borsası ıcın yazı ben sırf bitcoin icin. 2009 yılında 2011 yıllarında bilisim fırmasında calısmıstım bır kısının bıle bıtcoinden haberi yoktu. haberımız olsa cıkarken tazmınatımızın bır bolumu ıle alsaymısız zengınmısız....gerci o zaman haberım olsada ınek boku muamelesı yapardım yanıyor mu bu derdım
    Dostum elçiye zeval olmaz...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Crypto’s Shadow Currency Surges Past Deposits of Most U.S. Banks

Aman dikkat.

O yukarıdaki grafik de kendi açıkladıkları rakamlar. İnanması size kalmış yani.
    Ben fakir adamım kriz beni ettikemez.. her sekılde yıyecek bır ekmek bulurum . evı arabası guzel yasantısı olanlar ıcın kotu bır geecek beklıyor..
    Zaten amerıkanın fakırledıde durumdan memnun ayda 1400 alıyor . Türkıyedede oyle para verseler calısan adam kalmaz ulkede...her seyı robotlar yapar

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum elçiye zeval olmaz...
    yok ustadım yok ne zevalliii

Sizin ve herkesin bayramı mübarek olsun.

ama su 1 mılyar dolarlık bıtcoını sıctadak nerde satıyorlar onu anlamadım .. 5000 tane bıtcoın trasferı bıle olay olurken bıtcoin camiasında onu merak ettım.
    bınanceye uye olur 20.000 bıtcoın koysam satısa hesabım kıtlenır paramıda vermezler

6. https://www.youtube.com/watch?v=4uxksK27eys

Taze düştü.

Buy the dip buy the dip diye diye yedirecekler coinleri millete.

7.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    bu kadar buyuk işlemı hangi borsada yapıyorlar bunlar.. Bizim borsalar 0.5 bitcoinden fazla islem yapamassından baslıyor
    Uniswap gibi merkeziyetsiz borsalarda yapılabiliyor. Havuzda ne kadar varsa tamamıyla işlem yapabiliyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Uniswap gibi merkeziyetsiz borsalarda yapılabiliyor. Havuzda ne kadar varsa tamamıyla işlem yapabiliyorsunuz.
    bu sıtede dolar olarak bozup 2 mılyar doları Turkıyedekı bankadakı dolar hesabına aktarabiliyormusunuz.

yoksa su sabıt coınlarlemı ıslem oluyor tether usdr ıle

Sayfa 209/1002 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •