Sayfa 21/470 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 161 - 168 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

2. Endeksle göbek bağımız olmadığını bugün de gördük. Tahta sığ bunda şüphe yok. Ama aktörler yine sahne almaya başlıyor sanki. Son 2 yıl yorumlarına sonuna kadar baktım. Ve son 3 ay alan satanlara baktığımda hislerim beni yanıltmıyorsa güzel gidiyor. 1 yıl önce aldığımızda olur mu acaba dediklerimizin hepsi olmuş. Şimdilerde şirketten bir hamle beklentim var. Vakti gelmiş sihirli bir dokunuşun. Ne olduğunu biliyoruz hepimiz. Hayırlısıyla tez zamanda inşallah. YTD

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by esscudo Yazıyı Oku
    Haftaya salı dünya profil üreticileri günü..Belki o zaman yapar hareket.Asla yatırım tavsiyesi değildir.Latife ediyorum tabiiki.
    Panik yapma sebastian.fuar devam ediyor.biraz sabret.hemen yükselsin kazanayım diye bir dünya yok.becerebilirsen ve malını kaptirmassan yukarıdan sat aşağıdan al.yokse benim yaptığım gibi yerinden kimildama.yatirim tavsiyesi değildir.

4. bende panik yok aleksandır, sadece hayaller kurmuyorum senin gibi ne kadar da değişkensin, "bugün fuar günü hareket edecek derken" şimdi "fuar daha bitmedi" diyorsun.fuar bitince ne diyeceksin acaba

5. Piramit bugün alım satım yapmadı hala. Neden acaba? YTD

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Citibank yabancının payı tekrar artmaya başlamış.bu sefer akbank üzerinden yapılan alımlar citibanka gitmiş.is yatirim satmaya piyasaya mal vermeye devam ediyor.vardir bir bildikleri.acelemiz yok.beklemeye devam.yatirim tavsiyesi değildir.

7. İş yatırım uzun bir aradan sonra 10bin lotun üzerinde alım yapmış. Satışı kesmiş. Şeker de alıma devam etmiş. Hayırlısı bakalım. YTD

Sayfa 21/470 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •