Sayfa 21/64 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 508 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Zafer Partisi (ümit özdağ)

1. Neyse şimdi biraz da siyasilerimizi tanıyalım...
    Bahadır Erdem (1964, Malatya), Türk hukukçu, akademisyen ve siyasetçidir. İYİ Parti'de Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev yapmakta olup aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesidir. Bahadır Erdem evlidir ve bir kız çocuğu vardır.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bahad%C4%B1r_Erdem

2. Yahu Hürrem amma da şifreli yazmışsın, düşün düşün bulamadık...
    Velakin Ekşi'de olay çözülmüş...
    Siyaset meydanı karışacak⦠Milletvekilinin eşcinsel kaseti
    https://www.odatv4.com/guncel/siyase...-kaseti-281944

köftesi ve kayısısı birlikte meşhur olan tek il ığdırdır
    bir halt olacağı yok.

4. Efendi,
    şimdi normal koşullarda elalemin götüyle ilgili tasarruflarından bize ne kendi ailesinin işidir der geçerdik emmeee, o azgın bir Kürtçü o Türk ulusuna ihanet etmiş biri.. Bağışlamıyoruz, nereden bulursak oradan vuruyoruz..
    Daha kim de kim diyorlar.. 59dan 60a merdiven dayamış, içinde Bahadır kişiler olan çok İYİ bir partidedir..

5. Köftesi kayısısı meşhur Iğdırlı siyasimiz ile siyasilerimizi tanıtmayı sürdürüyoruz!.
    Bahadir Erdem; Leyla Zana işareti verir demedim mi ellerimizi tasin altina koyarak Apoyu ev hapsine yollayacagiz. 15.06.2012
    Bahadir Erdem; Sakın ola ki Leyla Zanaya bir kere daha dokunulmasın Kürt halkı için ömrünü adamıştır Türkiyeye barış gelecekse Leyla Zana olmadan olmaz 17.11.2015
    Bahadir Erdem; Fethullah Hoca döndüğünde Havaalanina karsilamaya gidenlerin araba kuyruklari Izmitten Edirneden baslar Humeyninin Irana donusu hic kalir.
    Bahadir Erdem'in 14 Haziran. FETÖnün Samanyolu TV'sinde 2012 yılında katıldığı bir programda, Anayasadaki Türk ifadesinin herkesi temsil etmediğini savunduğu 'T.C. Vatandaşı' olarak değiştirilmesini istediği ortaya çıktı. Erdem'e göre Anayasanın ilk üç maddesinde 'kıyamet kopartacak şeyler yok'.!

2019'da kızları ile birlikte New York'ta LGBT pride yürüyüşüne katılan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Heh heh heeee... Biz adam edeceğimiz adamı eşek sudan gelinceye kadar benzetiyoruz ama adam inatçı çıkıyor nuh diyor peygamber dedirtemiyoruz. Refaboş, gel buraya sana madalya takacağım.. Geçen adama hafifden iki fiske vurdun yere kapaklandı kapınızın kulu kölesiyim diyor benim adayım artık Soğan değil Dersimli Yiğit diyor. Ben başarının hakkını teslim ederim..
    Bu ileti de bana galiba )
    Refaboş u adam yerine koymadım yazdım sildim. Herkese cvbnı veririz, kimseye borcumuzda, eyvallahımızda yok.
    Bak burda sanada cvbını veriyoruz.
    Zaten 2 sene sonra tekrar seçim olacak, yani Soğan a oy yine veririz, ama kibir abidesi kazanırsa bir daha seçim fln olmayacak. Cumhuriyet olmayacak, laiklik olmayacak. Kadınlar başı açık bile sokağa çıkamayacak, karşı devrim yapacaklar, alfabe arapça olacak. Mecburen sıtmaya razıyız bu seferlik.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Herkes hüdapar a, akp nin hüdaparlı adayları listelerinde göstermelerine sövüyor, hklısınız sonuna kadar, peki hizbullah terör örgütüde, fetö vatan severmiydi? fetönün adalet bakanı sadullah ergini kendi listelerinden aday gösteren chp akp den çok mu farklı?
    Ülkenin tüm birikimini göğsünü gere gere satan ali babacan çok mu vatan sever. TTKOM un satışında ne kadar komisyon alında ali babacan vatanseverse erkekse açıklasın.
    Bak bak ali fetöcana bak, pusulada 2 tercih varmışda, bunun dışında oylar boşa gidecekmiş, şu söylem bile akp ye oy vwerin demektir. eeeey chp diyecektim birden hatırldım, chp iktidar olmak istemiyorki..

Zafer yakın, meşaleleri yakın
    Another day in paradise

Sayfa 21/64 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •