Halihazirda %70 Europower ortakligi var. KAP istirakler bolumunde veya finansal raporlarda gorebilirsin.
GESAN kendi halka arzinda EuroPower degerlemesi istirak olarak, GESAN'in yaklasik ucte biri civarinda fiyatlanmisti. Onuda GESAN halka arz fiyat tespit raporundan gorebilirsiniz.
Tekrar EuroPower halka arzina donersek, EuroPower 100-120 milyar TL duzeyinde fiyatlanirsa (halka arz sonrasi hizla ulasacagi potansiyel fiyat) GESAN degerlemesi icin carpi 100 x3 beklentisi biraz fazla ucus olur.
Ancak GESAN'in fiyatlamasina bu halka arzin mutlak etkisi olacaktir. Piyasa bir sure gozunu kapayabilir, gormezden gelebilir, veya direkt atlayabilir.
Bu tamamen piyasanin hangi oyun planini izleycegine baglidir.
Su an ki tahta yapicinin beceriksizligini goz onun alirsek, onun elinden GESAN'i almak icin guzel bir firsat olabilir.
bofa dün aldıklarını tutuyor mu satıyor mu merak ediyorumakd paylaşabilecek var mı?
Öngörüleri tuttu dostum tebrikler...forumda her yorum değerlidir bence ...algıların açık..bazı arkadaşlar olacakları önceden sezebiliyorlar..mesela patron ilk defa satmaya başladığında bazı arkadaşlar çıkmıştı..kısada haklı da çıktılar...yine 300 leri bir türlü aşamayinca yine bazı arkadaşlar oralardan sattılar...kısa da yine haklı çıktılar...
Biz uzun düşünenler ise biraz da aşık olduğumuzdan dolayı kisadaki olayları es geçiyoruz...uzunda biz de haklı çıkıyoruz..ama bazen dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü çıkabiliyor..çok zorlu günler yasayabiliyoruz
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Şu anda ciro ve karlara europowerin ciro ve karları dahildir...o şekilde konsolide oluyor...ilerde arz olduğunda payımız %55 olacağı için yine aynı şekilde konsolide olmaya devam edecek..
Tek fark payımız %70 ten %55 e inecek vede bize çok finansal gider yazan europower artık gider yazmayacak üzerine de güzel kar katkilari yapacak..
Sana cevap yazarken 10 kere düşündüm acaba doğru mu yapıyorum diye ?? Geçen sefer ki gibi başımın belaya girmesinden cekinsem de yine de cevap vereyim dedim..senin yorumlarında da suçlayıcı tavırlarının bittiğini görüyorum..bundan da cesaret aldım...
Teknik olarak trend direnci ile trend desteği arasında büyük bir marj var...trend desteğine kadar çekilirken neredeyse yüzde 20 lik bir düşüş yaptı..geçmişte de 72 den 60 a kadar dusebilmis idi..orda da aynı marj vardı...
Eğer bu düzeltme bitti dersek olası çıkışları da 370 civarlarına kadar sürebilir..burada da marj yüksek olacak...300 u geçersek çok rahatlariz..umarım geçilir..
Yer İmleri