Sayfa 212/1003 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahhaha. Ben TREND'e atmaya calistikca topu sen de iyice bana dogru yolluyorsun!
    Abi ,Th nin işi bilmediği tescillendi, 11 hulk maliyeti var, 50 lerden pegi.

5,85 hulk maliyeti olan adam 11 maliyeti olan adama soruyor ne yapacam diye yol göster diye

VIX abicigim,
    Dunyanin civisi cikmis.
    Ulkeler ulkerleri batirmaya calisiyor korona vesilesi ile. Suudi pyasaya 25 dolara petrol suruyor.
    Bu meretin ne zaman bitecegi, basimiza baska ne tur coraplar orulecegi belli degil.
    Heriflerin piyasasi her gun %10 oynuyor (%1 oynadi mi gazetelere manset olurdu)...
    Ben bir ton kagit ustunde olsa da para kaybetmisim. Yani merhemim olsa kendi kelime surerim.
    Sen bana Reysas'i soruyorsun.
    Reysas kim yahu? Bilmem etmem! Aaa.

3. Yorumsuz ve mizahi amaçlı yazılmış ve kimseyi hedef almayan bir hikaye:

Farenin biri büyücüye giderek kedilerden korkuyorum beni kediye çevir demiş. Büyücü kediye çevirmiş fareyi.

1 hafta sonra koşarak büyücüye gitmiş : Kedi yaptin beni ama şimdi de köpeklerden korkuyorum.

Büyücü bu sefer köpek haline getirmiş.

Bir süre sonra koşarak yine büyücüye gitmiş.Köpek oldum ama şimdi de aslanlardan korkuyorum.Aslan çok güçlü. Beni aslan yaparsan hiçbir şeyden korkmam demiş.

Büyücü bu kez de aslana çevirmiş fareyi.

Ertesi gün yine büyücüye koşmuş: Şimdi de avcilardan korkuyorum yardım et!!

Büyücü şöyle cevap vermiş : Seni neye cevirirsem cevireyim yine korkacaksin.Çünkü sende fare yüreği var.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Abi ,Th nin işi bilmediği tescillendi, 11 hulk maliyeti var, 50 lerden pegi.

5,85 hulk maliyeti olan adam 11 maliyeti olan adama soruyor ne yapacam diye yol göster diye
    Evet aynen oyle degil mi. Ama yildiztozunun yazisi da guzel bu konu ile ilgili. TREND'in tradeleri cuvalliyor cok maalesef.

Halk Bankasini soruyorsan...

ABD'de bankalar %18 yapti, guclu alimlar geldi seansin sonra 15 dakikasi. Bu bize de yansiyacaktir.

Bankanin 31 Mart'ta mahkemesi var. Bu baski da olabilir, beklenti de.

Baski nedir? Isin uzayacagi.
    Beklenti nedir? Uzlasmaya gidilecegi.

Hissenin fiyati bunu soyleyecek bize.

Hisse artik 4. kez 80 sentten donuyor (80-81-83-79). Burdan mal satilmaz kardesim. Tasiyacaksin.

Tasimak istemiyorsan, baskasina gececegim diyorsan, yarisini gec bari.

Ama her 5 dakikada bir onu alayim, bunu satayim, sunu soyle yapayim... seyin seyine sey kacirmis oluyorsun artik... ya da bizle d..sak geciyorsun biz hisseleri 1 sene unutmak lazim dedikce.

6.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    İşte artık th ye sormayın , bu işin piri sayın 666 ' dır. O size teknik temel anlamında ve hissenin durumu hakkında th den daha kapsamlı bilgi verebilir.
    Th teorisyen
    666 pratisyen dir.

Hisseyi almadan önce 666 yı
    Aldıktan sonra Th yi dinlemek lazım.

( TGT ye ithafen )

Patronun teki halka arzda kagidi taban etmisti. Yanlis tusa basmismis okuz. O muydu acaba su Reysas zamazingosu?

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Hala guluyorum buna

Sayfa 212/1003 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •