Şu an özellikle lüx dedigimiz konutlarda ev fiyatı ve kira arasında çok buyuk fark var.
Ya kiralar ucuz yada evler pahalı.
İkisinden biri yanliş, bu net
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an özellikle lüx dedigimiz konutlarda ev fiyatı ve kira arasında çok buyuk fark var.
Ya kiralar ucuz yada evler pahalı.
İkisinden biri yanliş, bu net
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bazında 10 kat artış gerçek enflasyonu gösterebilir mi? Devalüasyon iki para kuru arasındaki enflasyon farkıdır. Kısmen gösterebilir de buradan açıklanan enflasyon rakamlarının gerçek olmadığını net olarak anlayabiliriz.
Bence çelik piyasasına bakılabilir. O piyasada spekulator yoktur.
Ben kömür kontratlarina da bakarım.
Dolar basligindaki hödük "fed faiz arttirdiginda dolar yükselecek " sanıyor.
Iki cümleyi sildim. Neyin doğru olduğunun bir önemi yok. Bu dünya "Korku ve Yalan Imparatorlugu".
Para kazanabiliyorsan senaryon çalışıyor demektir.
Su an ne oluyor? Mesela bizim Reis doları emdiriyor.
Ne kadar emer? Sungerin kapasitesi kadar. Sünger, dolar başlığında.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 11-09-2021 saat: 11:25.
30 sene önce 1 evim vardı ....
Şimdi satsam ; yine 1 ev alabiliyorum !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Şu an dış cephe boyama vs için dışarı çıkıyorum.
Kaç kere boyattığımı hatırlamıyorum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Milletimiz sn british'in son iki gönderisini anlayabildiginde, biraz matematik ve biraz da satın alma gücü ve paranın maliyeti, düşük faiz ekonomisi gibi kavramları da anlarsa betonun ve varlıkların yenmeyecek bir sey oldugunu anlayacak.
"All that solid melts into the air" geçtiğimiz çağın özeti.
Önümüzdeki çağ ise mülkiyetin ve çalışıp para kazanmanın manasız olacağı bir çağ olacak. Çok uzak degil en fazla 10 yıla dönüşüm tamamlanır.
Pandemiyle başlattılar ve great reset vs. ile spoiler vermeye başladılar.
Her işi AI'ye yaptırıp bizi de inek besler gibi besleyecekler özet olarak. O da şanslı isek. Şanslı olmayanlar direk eşşek cennetine![]()
Heee, eşşekler eşek cennetine ...
Yer İmleri