Sayfa 215/1027 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yastığının altında doları, eurosu olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız. 28 gün sonra ülkemizin kaderi değişecek.

Erdogan:Yok kurmuş, murmuş. Hepsi hikaye bunların. Biz Soros'un bilmem neyin kulu kölesi değiliz. Biz Allah'ın kuluyuz. Ey finans sektörü, eğer siz yatırımcımıza bu tür oyunlar oynarsanız bilesiniz ki bedelini ağır ödersiniz. Yerli ve milli olmak demek paramıza sahip çıkmak demektir. Milletinden ricam paranıza sahip çıkın. Paralarını dolara euro'ya yatırmayın. Çok kısa sürede kur balonunu söndüreceğiz.Ülkemiz serbest piyasa ekonomisinden geri dönmeyecektir.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Her yil yenecek 50-60 milyar dolar gaymenin kaynagini bir aciklasa!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yeni nesil belki yiyebilir, fakat 24 Ocak kararlarindan bu yana sitilenler yemez!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Bozduralım;

kaçtan ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Her yil yenecek 50-60 milyar dolar gaymenin kaynagini bir aciklasa!
    Vatan hayınları dolar almazsa sorun çözülür..

Bahçeli; döviz kurunun yükselmesini kullanmak isteyenlerin alayı vatan hainidir.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Dövizinizi Tl’ye çevirin , bu oyunu bozalım .
    Peki bu ayakkabı kutularındaki dolarlar ne olacak onları bozdursunlar.

7. https://www.artigercek.com/kurtaj-sa...era-cikiyeraaa

Okuması yazması olmayan bir fortacı (Palavracı) o güne dek hiç oruç tutmamış başka bir fortacıyla karşı karşıya gelir. Birbirlerine yalan söyleyecekler ya, okuması yazması olmayan fortacı "Kardaş, dün gece sabaha kadar oturdum ve bir Kur'an yazdım!.." Diğeri altta kalır mı, "Kardaş, geçen hafta mübarek ramazan idi, ben de Istanbul'daydım, deniz motorunla garşıdan garşıya geçidik, bir fırtına kopti. Dalgalar bizi alıdi, ta Ortaköy Camisi'nin minaresine götüridi, sonra yine aşağı alidi. Çıkaridi, indiridi, çıkaridi, indiridi... O sırada birden top atti, dedim dur orucumu açim, neyse cıgaramı çıkardım, vıyyy bir de baktım ki ataşımı unutmuşum, çakmağımı almamışam yanıma. Gözüm minaredeki müezzine takıldi, o da kandilleri tutuşturudi, dalgalar bizi götürdü minareye, dedim hele gardaş şu ataşını ver. Aldım ataşını, cıgaramı yaktım, ohhh, içim rahat etti..."

Arkadaşı dönmüş, "La oglum Allah'tan kork, hiç bu kadar yalan olur."

"Leyn, yalan söyliyemse, senin dün gece yazdıgın Kur'an ha beni çarpsın..."

Çıkıyor kayık

iniyor kayık

çıkıyor ka...

iniyor ka...

Çık...

İn...

Çık.

1928 / Nazım Hikmet

Kendini yontmayı unutma der Zeus....

8. Reisin tam arkasindayim 5.9 tl olsun soz bozcam dolari

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 215/1027 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •