Sayfa 216/1002 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Gpg %+1.41
    Saygilar.
    Teşekkürler Onur hocam. Benim de taşıdığım bir fon. Elinizde başka hangi fonlar var acaba?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. 2022 için öngörü yapmak zor olacak belli ki, bu ortamda yabancı fonlara fazla yüklenmek hata mı olur acaba, abd borsaları artık pek çıkacak gibi görünmüyor, doların durumu da şüpheli sürekli bir müdahale, bist de bunlara ayak uydurursa o tarafa da fazla güvenilmez, geriye altın, gümüş, petrol kalıyor herhalde, bir strateji oluşturmak hiç kolay olmayacak.

Eywallah dostum, canli ornek vermek istedim ama siz ispat ettiniz. sikinti yok hepimiz icin...

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    PDD den bahsediliyor.sizinle alakasi yok .kiralarda stopaj kesin yok.
    20 aralik carpilmasinda baya sattim
    Yfv aıs mpf mpk bunlarda stopaj yok

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Yuji ustadim tablolarda
    Kiralarda mpk,mpf ppf lerde ıdl oranlari hatali veriyor.bi baksan
    Tşk.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    2022 için öngörü yapmak zor olacak belli ki, bu ortamda yabancı fonlara fazla yüklenmek hata mı olur acaba, abd borsaları artık pek çıkacak gibi görünmüyor, doların durumu da şüpheli sürekli bir müdahale, bist de bunlara ayak uydurursa o tarafa da fazla güvenilmez, geriye altın, gümüş, petrol kalıyor herhalde, bir strateji oluşturmak hiç kolay olmayacak.
    Minimum enflasyona karşı korunma için de eşikler çok yüksek doğrusu. TL bazında yıllık %60-70, $ bazında min %8 kazanmak gerekiyor ki şu gidişata göre işimiz zor. 2022 hangi yatırım aracı enflasyona göre daha az kaybettirecek senesi olacak sanırım.

6. Gorunen o ki IPB turev-viop islerinden vazgecmis bakalim sadece bugunluk mu bir vazgecis. Fon varlik dagilimi ;

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPB

7. Yarınki Döviz kuru etkisi -%1.33

8.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Minimum enflasyona karşı korunma için de eşikler çok yüksek doğrusu. TL bazında yıllık %60-70, $ bazında min %8 kazanmak gerekiyor ki şu gidişata göre işimiz zor. 2022 hangi yatırım aracı enflasyona göre daha az kaybettirecek senesi olacak sanırım.
    Gerçek enflasyon ne kadar olur bilmek zor ama 2021 gibi olacaksa tl. bazında aylık %6-7 getiri bizi ancak kurtarır. Tabi bunun için de ppf, borçlanma kira fonları hiç işe yaramaz, tüm birikimi riskli varlıklara yatırmak gerekiyor.
    Yerli, yabancı hisse fonları, altın ve döviz bazlı fonlardan bir sepet yapmak dışında seçenek görünmüyor. Şahsen bir türlü o riske giremiyorum, bu sene de enflasyona karşı kaybetmeye devam edeceğim anlaşılan.

Sayfa 216/1002 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •