Sayfa 218/1003 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop XLII

SPOT ta en iyi alıcı BOFA aldığı sattığı, bugün de THYAO alıp KRDMD KOZAL satıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Mayıs ayında dış ticaret açığı 10,61 milyar dolar olarak gerçekleşti.

https://www.foreks.com/haber/detay/6...1-milyar-dolar

sonbahardan sonra döviz möviz bulamayız artık... swaplı makyajlı çakma rezerv rakamları da kurtarmaz bu hızla gidersek ondan sonra...
    bu ekonomik model yüksek kur yüksek ihracat böylece cari açığın kapanması üzerine kurul değil miydi?

yalanmı oldu şimdi...

gözlerdeki ışık söndü mü?

3. Dün açığa satış işlemlerinin oranı toplam hacmin yaklaşık %20 siymiş. Normalin çok üstünde.

Yukarı adım kuralının olmayışı karşıda da alıcı kalmaması olayı bitirdi dün.

4. Dünya enflasyon ile mücadeleye başladı bizde parasal genişleme, devaulasyon, enflasyon, ücret zammı, faiz sarmalında ücret zammı ayağına geldik.

Dünyanın enflasyon mücadelesi ister istemez ithal girdilerde olumlu olabilir, ama iç enflasyonu çok aşağıya çekemeyebilir, yabancı paranın maliyetlenmesi yeni yatırımları da yavaşlatır, var olanlar bitirilir ise ne ala.

Bu durumda var olan iyi işletmeler işlerini döndürebilirler ise daha karlı olmalarını beklerim, öte yandan bankalar ne kadar anlaşsa da rekabete açık bir sektör ve rahat rahat faize, komisyona zam yapamayabilirler, kamuların da bir kısım ekstra avantajı var. İş Bankası emekliye 5000 TL veriyor 1 milyon kişi gelse 5 milyar eder, ufak bankaların emekli işinde kalması zor, 5 bin de az para değiil ben de oraya geçsem mi diye düşünmeye başladım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dax da şoför atladı, resesyon kokusunu almış gibiler
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dün açığa satış işlemlerinin oranı toplam hacmin yaklaşık %20 siymiş. Normalin çok üstünde.

Yukarı adım kuralının olmayışı karşıda da alıcı kalmaması olayı bitirdi dün.
    Açığa Satışları yukarı adım kuralının gelmesi azaltabilir, bakalım gelir mi? %20 büyük bir oran,

7. onlarda resesyon demek bizde piston aşağı demek.
    Neredeyse tüm ihracat avrupaya.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dax da şoför atladı, resesyon kokusunu almış gibiler

8. Bu arada şoförler çok mesaili çalışıyor.
    İş yükü ağır geldi.
    Ve uykuya dalıyorlar.
    Atlamış olsalar kendileri kurtulur.
    Araba ile beraber ucuruma gidiyorlar
    [emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dax da şoför atladı, resesyon kokusunu almış gibiler
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 218/1003 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •