Sayfa 219/902 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Prkme patron çok acımasız dikkat et Ömür. Ben şahsen keko'nun dizinin dibinden ayrılmayalım diyorum varlığı güven veriyor yahu😀😀
    Bu arada bu akşam Europower onayı beklemiyorum ama en geç iki hafta içinde olsa iyi olur spekin artisliginden bıktık çünkü 😀

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kemale ermiş...40 yaşında dostum... Genç değil..ama borsada çok genç ..bir çok kişi tecrübe kazanıncaya kadar çok sermaye kayıp ediyor..hem de çok zaman kayıp ediyor..zararsız bu süreci atlatmak bence büyük başarı..
    Aynen dostum yaş Kemal e ermiş, bende 43 yaşındayım abısı sayılırım,, sanırım Fenerli den sızı kurtardım ,, onu alfasta bıraktım ,, gırdıyse mahpusluk oldu bugün yarın gesan yol alırsa daha buraya damlayamaz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Ben spora gidiyorum size laf yetiştıremeyceğim ,, saygılar herkese ,, gesanda forum da başka güzel !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Prkme patron çok acımasız dikkat et Ömür. Ben şahsen keko'nun dizinin dibinden ayrılmayalım diyorum varlığı güven veriyor yahu😀😀
    Bu arada bu akşam Europower onayı beklemiyorum ama en geç iki hafta içinde olsa iyi olur spekin artisliginden bıktık çünkü 😀
    Biliyorum,kolay tahta değil ama nasıl ki Alfas'in, Gesan'in "işte şimdi zamanı" diye düşündüysem bunda da benzer parametreler var ama bakalım bu kez yeteri kadar sabredebilecek miyim?

Haaa dünya bir yana Gesan bir yana😇 Gesan benim için bereket demektir. Bundan ötesi de yok zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen dostum yaş Kemal e ermiş, bende 43 yaşındayım abısı sayılırım,, sanırım Fenerli den sızı kurtardım ,, onu alfasta bıraktım ,, gırdıyse mahpusluk oldu bugün yarın gesan yol alırsa daha buraya damlayamaz
    Fenerliyi mapuza koymussan süper dostum..ben de bu forum bu gün niye bu kadar huzurlu diye merak ediyordum ..
    Dostum bize çok iyiliğin oldu aslında ..gesanda ne kadar kisaci,voleci, çorbacı,sabırsız varsa hepsini silip süpürdün... hepsini tek seferde hapise attın...iş bana kalsaydı ?? Bu mümkün olmazdı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. SPK'dan bu haftada izin çıkmadı.
    Astor Enerji A.Ş. , Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş ile SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş.nin halka arzı onaylandı.
    Umuyorum haftaya sıra Europower Enerji ye gelir.
    Son düzenleme : rcan; 22-12-2022 saat: 21:13.

7. Kekocan düş peşindeyseniz düşün peşime dedim bir baktım Fenerli ve ömür peşimde ,, ömür kurtardı kendını fenerlı mahpusluk oldu ,, ömürü hafife almamamız lazım , o daha dişli bir rakıp , prkme falan demeğe başladıkı işimiz zor

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Fenerliyi mapuza koymussan süper dostum..ben de bu forum bu gün niye bu kadar huzurlu diye merak ediyordum ..
    Dostum bize çok iyiliğin oldu aslında ..gesanda ne kadar kisaci,voleci, çorbacı,sabırsız varsa hepsini silip süpürdün... hepsini tek seferde hapise attın...iş bana kalsaydı ?? Bu mümkün olmazdı...

8.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    SPK'dan bu haftada izin çıkmadı.
    Astor Enerji A.Ş. , Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş ile SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş.nin halka arzı onaylandı.
    Umuyorum hafta sıra Europower Enerji ye gelir.
    Güzel halka arzlar gelıyor ,, değerlendirmek lazım !! Europower astordan önce başvurmuştu galıba ,, malesef uzattılar !!

Sayfa 219/902 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •