Hemide Hiperpower enflasyon.!!
Son surat STAGFLASYON.!!!
Mantar gibi heryerde mekanlar KEKLEME pardon KEK.!!!
Ye bobam ye bobam.!!!
Tıkabasa ye.!!!
Makarna kömürle idare et.!!
Hemide Hiperpower enflasyon.!!
Son surat STAGFLASYON.!!!
Mantar gibi heryerde mekanlar KEKLEME pardon KEK.!!!
Ye bobam ye bobam.!!!
Tıkabasa ye.!!!
Makarna kömürle idare et.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bu swap işi şuna benziyor, bana evimin önünde tecavüz edemezsin,direnirim ama 2 sokak ötede bir şey yapamam, insafına kaldım.
homo sum humani nihil a me alienum puto
İş Bankası, Adnan Bali: Şu anda söylem zamanı değil eylem zamanı. Yeterli önlemlerin alınmaması spekülatörlere avantaj sağlıyor.
Hızlı davranılmalı.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Biraz once yurtdisina swift islemi gerceklestirdim. Genel mudurluk herhangi bir sorun olmadan transfer onayini cok hizli verdi ve muhabir bankaya 15 dk icinde swift mesaji iletildi. Persembe gunu borsada hisseleri sattiktan sonra usd alim varanti ile kaybi azaltmaya calistim, bir nebze olsun ise yaradi. Umarim cogumuz icin bu surec kayipsiz atlatilir.
Saygilar.
2009 krizinde KolayPara(QE) yüzünden günahlarımızla yüzleşmemiz bu krize ertelendi.
Keşke teğet meğet demeyip hesaplaşmamızı o krizde yapsaydık kazığın boyutu daha küçük olurdu..
''2) Türk lirası işlemler karşılığında alınan teminatların iskonto oranları tür ve vadelerine göre güncellenerek bankalara teminat yönetiminde esneklik tanınacaktır. Söz konusu düzenleme ile bankaların mevcut serbest teminatlarının iskonto edilmiş değerinde yaklaşık 3,8 milyar TL tutarında artış olması öngörülmektedir.
6) Bankaların teminat yönetimine esneklik kazandırılması amacıyla, 1 hafta vadeli repo ihalelerinde kazanan tekliflerin bir bölümünün veya tamamının, bankalar tarafından talep edilmesi halinde repo işlemi yerine aynı faiz oranı ve vade ile Bankalararası Para Piyasasında depo işlemi olarak sonuçlandırılmasına imkân tanınacaktır. ''
Bankaların elindeki , ''sübvansyon'' ile alınmış DİBS ler !!!!!!!!!!!!!
Bakınız; Piyasa Yapıcı Bankalar...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri