Sayfa 221/297 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon
Arama sonucu : 2369 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Mahvolduk..zarar tonla ne yapacağız peki

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tabandan alamadık, tavandan satamadık.

3. Tavanda bekleyen 54 bin 200 lot

4.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Eskiden bedelsizi onaylanan tavan giderdi. Şimdi ise onaylanmayanlar. Neden acep

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bi belirsizlik vardı, onay geciktikçe aşağı bastılar acaba sorun mu var diye. Şimdi nedeni belli oldu; Şirket birleşmeleri kaynaklı spk dan düzeltme istenmiş üstelik bedelsiz miktarı arttırılarak tekrar başvuru yapılacak muhtemelen.

5.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Tabandan alamadık, tavandan satamadık.
    Hayırdır dudu nun yokluğunda sen mi devir aldın . Her fiyattan alırım bedavanın bedavası. Yarın öbür gün yine aşağı verir yine ekleriz. Tahtacı fiyatı tuttukça mal alırız sıkıntı yok.

6. 44 e gelseydi donumu satıp alacaktım ama gelmedi....
    Forumdaşlarım için hayırlısı olsun da,biz başka yerden de yeriz ekmeğimizi....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7. x 2 de yapsa ben satmayacağım kagitlardan birisi cocuklara ayırdım nereye düşerse düşsün ben ne dusunecem patron dusunsun umurun değil istedi kadar zarar yazsin no panik

8.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Hayırdır dudu nun yokluğunda sen mi devir aldın . Her fiyattan alırım bedavanın bedavası. Yarın öbür gün yine aşağı verir yine ekleriz. Tahtacı fiyatı tuttukça mal alırız sıkıntı yok.
    Sevgili miles gitsin artık yeter. Ne o düşsün nede biz ekleme yapalım. Zaten ordan al burdan al elimizde kamyon kadar oldu.

Sayfa 221/297 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •