Sayfa 223/486 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Sattınmı çok bilmiş.

sözde link 3 ay içinde satilacakti 6 ay geçti hani nerde

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    hissinizi yiyim. Hisle çok para kazanırsınız devam edin böyle size bir daha cevap vermem.
    Bence sat . Sonra pişman olursun . Ytd.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    hissinizi yiyim. Hisle çok para kazanırsınız devam edin böyle size bir daha cevap vermem.
    işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Deneyim bazen çok şeydir. Sen grafiklerini falan izlemeye devam et. Alacağın satacağın yerleri ona göre planla. Alacağın zaman kaçmış satacağın zaman geç kalmış olacaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by Hisseci kamil Yazıyı Oku
    işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Deneyim bazen çok şeydir. Sen grafiklerini falan izlemeye devam et. Alacağın satacağın yerleri ona göre planla. Alacağın zaman kaçmış satacağın zaman geç kalmış olacaksın.
    İyi tutundu hisse, hakkını vermek lazım[emoji4]

6. 9,35 ten satacaksın ve artık seçim sonuna kadar bekleyeceksin.Grafik falan şu süreçte fayda etmez

7.  Alıntı Originally Posted by Hisseci kamil Yazıyı Oku
    9,35 ten satacaksın ve artık seçim sonuna kadar bekleyeceksin.Grafik falan şu süreçte fayda etmez
    Katılıyorum. Ben hissede değilim desem yalan olur. Takip için 103 lot var. Şu an viop daha karlı benim açımdan. Uğraşmaya gerek yok THY düşüş ver seçime kadar yaslan arkana keyfine bak. Ytd.

8. Bir logo olmadan asla

Sayfa 223/486 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •