88-90 arası kademeler boş gibi.
88-90 arası kademeler boş gibi.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
90 altı 2 milyon mal toplasa ki toplamış görünüyor kara bak.
Alış satış zaten 2,5 milyon. 1 milyon belki.
Kısaca patronun acıması yok. Para kazandırmak istemiyor. Kısa zamanda girenlerin de canını fena yakıyor. Hissenin huyunu bilmeyen bulaşmasın derim.
Farklı forumlarda daha tahsisliyi, şartlı onayın ne olduğunu bilmeyenlerin hisseye bulaştigini okuyorum. Sonra asansör gibi inip çıkıyoruz 3-5 defadir.
İn çık hareketlerine bakılırsa tahsis gerçekleşecek gibi duruyor.
Gerçekleşmesi durumunda çok büyük beklentiler içine girmek ne kadar doğru onuda tartışalım.Ben onay gelirse kısada maksimum göreceği noktanın 1.20 seviyeleri olacağını tahmin ediyorum.Ve tekrar 1.00 i test edip destek yapmak isteyecektir diye düşünüyorum.Tabi sözde alan firmanın ismi cismi ve kısa sürede haber bombardımanına girip girmeyeceğide önemli.
Ne olursa olsun artık 0.60 seviyelerde olmamak güzel.Hakkımız olanı istiyoruz.Endeks şahlanırken hisseler üçe beşe katlarken öylece seyrettik.Bu hisse bu atağı endeksle ilk yükselenler içinde yapsaydı şimdiye çoktan satıp adam akıllı bir hisseye geçip huzurla koltuğumuzda otururduk.Ama şırıngayla kan alma yöntemini seçti Tamcık.
Şirketin 12 aylık bilanço açıklama zamanınında sonuna geliniyor. Bakalım ne olacak,
Şirket hani 12. ayda Doğa tarımda üretimi durdurarak hayvanları ve çiftliği reforme etme kararı almıştıya, ne yaptılar acaba 461 den fazla ( 2015 de 808 olan) büyükbaş hayvanı, sattılarmı ne oldu acep, yerine yeni ırk hayvanları aldılarmı, bilançoda bunlar belirtilecekmi, sattilarsa bu hayvanların parası ne oldu yada ne olacak bunlarda merak konusu.
Birazda şirketin iş ve işleyişini takip edelim bakalım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bilançosundan hiçbir zaman olumlu netice alınamamıştı, şimdi de olacağını sanmıyorum.10 mio kar yapsa nolur. Alınan tahsisli kararı başka firmada olsaydı şu sıralarda 1, 50 lerde gezinirdik.Tamcık kendi çöplüğünde oynuyor . Baskıla bakalım nereye kadar.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri