Sayfa 225/610 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. özak gyo nun 9 aylık bilançodaki avantajları neler dersek.

1-büyükyalıdaki bitmiş daire stokları.fiyatlar kat kat artmış.maliyet ise yok denebilir.

2-göktürk 2 den nakit girişleri

3-belek otelin katkısı yüksek olacak.hem nakit girişi ve hemde karlılık olarak.

4-kiralardan nakit girişi.fişekhane dahi yüksek kira gelirine sahip

5-şirketin yüksek miktarda döviz fazlası mevcut.son 3 aydaki nakit girişleride döviz der isek yüksek miktarda kur farkı geliri bilançoya yazılacak

6-emlak konut büyükyalı kesin kbulünü yaptığı için bakalım buradan sürpriz sonuçlar gelecekmi

2. serhat ��
    @fxfinans
    ·

"Gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, özellikle zengin Rusların Bakırköy; Büyük yalı, Florya, Ataköy hattında ultra lüks konut alımları yaptığını, geç kalan küçük bir kısmın almaya hâlâ devam ettiğini söyledi."
    Direk Özak gyo deseydin )
    #ozkgy
    Sektörde spekülasyon hat safhada

kuşlu siteden alıntıdır.gerçekten direkt büyük yalı isminin zikredilmesi ilginç.zeytinburnu denmemişde büyük yalı denmiş.ayrıca son 3 ayda büyük alımların yapıldığı geç kalan bir kısmın almaya hala devam ettiği bahsediliyor.buna göre büyük yalı satışlarından sürpriz sonuçlar gelebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    serhat ��
    @fxfinans
    ·

"Gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, özellikle zengin Rusların Bakırköy; Büyük yalı, Florya, Ataköy hattında ultra lüks konut alımları yaptığını, geç kalan küçük bir kısmın almaya hâlâ devam ettiğini söyledi."
    Direk Özak gyo deseydin )
    #ozkgy
    Sektörde spekülasyon hat safhada

kuşlu siteden alıntıdır.gerçekten direkt büyük yalı isminin zikredilmesi ilginç.zeytinburnu denmemişde büyük yalı denmiş.ayrıca son 3 ayda büyük alımların yapıldığı geç kalan bir kısmın almaya hala devam ettiği bahsediliyor.buna göre büyük yalı satışlarından sürpriz sonuçlar gelebilir.
    Verdiğiniz bilgilere göre 3. çeyrek çok iyi olacak gibi. Yakında konutlar için %0.99 faiz kampanyası da başlatılabilir ve yurt dışı talebe ek olarak yurt içi taleple konut fiyatları ve satışları bir tur daha artabilir. Bunların da ötesinde Aralık’taki yeniden değerlemelerle defter değerinin 20 üstüne çıkacağı muhtemelen netleşecek. Bunlara bakınca hisse fiyatı 10 altında kaldıkça sağlam alıcı gelir ama inadına 8 altına bastılar. İnsan gerçekten hayret ediyor. 😅

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    emlak kulisinde çıkan habere göre zengin ruslar bakırkğy,florya,ataköy ve büyük yalı hattında daire alıyormuş.büyük yalı satışları hem fiyat hemde miktar olarak iyi olması gerekir.bakalım 9 aylık bilançoda ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız.emlak konut büyükyalının kesin kabulünü de yapmış idi.
    THY ile gelsin ordan kazanalim, Büyük Yalide ev alsin burdan kazanalim,
    Migrosta varmi sende hocam, ordanda kazanalim Alisverisi ordan yapar votkasını ordan alir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    THY ile gelsin ordan kazanalim, Büyük Yalide ev alsin burdan kazanalim,
    Migrosta varmi sende hocam, ordanda kazanalim Alisverisi ordan yapar votkasını ordan alir
    bende migros yok kardeş, ancak thy ve özakda buluşmuşuz.iyi kazançlar.

6. Aralik ayinda yeniden degerlemeler olacak ve defter degeri ciddi sekilde yukselecek. Otel cok iyiymis diye duydum buyukyali satis fiyatlari 50 milyonlara dayanmis daha satilacak 300 bitmis daire stokta duruyor. Arsalar durdugu yerde kazandiriyor. Defter degeri duzeltmesi geldiginde hisse fiyatlamasi da farkli oalcaktir. Gecen sene de bu tarihlerde 5 lira bedelsiz oncesi simdi ki 2.5 lieanin bile altina veriyorlardi. Sonra ne oldugunu hep beraber gorduk. O zaman yeni almistim niye verdiklerini anlamiyordum bu sene cok rahatim. Izleyip izleyip guluyorum. Filmin sonucu belli. Gecen sene aynisini izlemistim.

7.  Alıntı Originally Posted by lasvegas Yazıyı Oku
    Aralik ayinda yeniden degerlemeler olacak ve defter degeri ciddi sekilde yukselecek. Otel cok iyiymis diye duydum buyukyali satis fiyatlari 50 milyonlara dayanmis daha satilacak 300 bitmis daire stokta duruyor. Arsalar durdugu yerde kazandiriyor. Defter degeri duzeltmesi geldiginde hisse fiyatlamasi da farkli oalcaktir. Gecen sene de bu tarihlerde 5 lira bedelsiz oncesi simdi ki 2.5 lieanin bile altina veriyorlardi. Sonra ne oldugunu hep beraber gorduk. O zaman yeni almistim niye verdiklerini anlamiyordum bu sene cok rahatim. Izleyip izleyip guluyorum. Filmin sonucu belli. Gecen sene aynisini izlemistim.
    Otelde yüzde 70 üzeri doluluk yakalanabilir Ekim ayında da . Büyükyalı gayet güzel satış fiyatlarına gidiyor, keyfe keder 00 indirimli alırsan alırsın almazsın modunda satış politikası devam etmekte. Göktürk 2 de ise ayda 2-3 satış yapılarak gelecek yaza komple satılmış olur. Göktürk 3 proje çalışmaları tam gaz gidiyor , ayrıca bu ay içerisinde Ekim konutta yer teslimleri başlar. 3. Çeyrek güzel bir bilanço gelecek , bilançodan önemlisi vereceği ipuçları olacak. Yıl sonu bilançosu ise harikulade gelecek . Tekkeyi bekleyen çorbayı içer, o zaman özaksa koy sepete 7,69 dan da al ki bir daha o seviyeler denenmesin 😉

8.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Otelde yüzde 70 üzeri doluluk yakalanabilir Ekim ayında da . Büyükyalı gayet güzel satış fiyatlarına gidiyor, keyfe keder 00 indirimli alırsan alırsın almazsın modunda satış politikası devam etmekte. Göktürk 2 de ise ayda 2-3 satış yapılarak gelecek yaza komple satılmış olur. Göktürk 3 proje çalışmaları tam gaz gidiyor , ayrıca bu ay içerisinde Ekim konutta yer teslimleri başlar. 3. Çeyrek güzel bir bilanço gelecek , bilançodan önemlisi vereceği ipuçları olacak. Yıl sonu bilançosu ise harikulade gelecek . Tekkeyi bekleyen çorbayı içer, o zaman özaksa koy sepete 7,69 dan da al ki bir daha o seviyeler denenmesin 😉
    Ekim konut , emlak konut olacak bu arada. Sürpriz projeler haberler gelmesi de çok çok muhtemel. Özak hem bakımdan ilerleyen yıllarda daha güzel imzalar atmaya hazırlanıyor 👍

Sayfa 225/610 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •