CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
Adil Gür Küçükçekmece, Esenyurt ve Üsküdar'ı alan İstanbulu alır demişti, Üsküdar dışındaki diğer iki ilçeyi CHP aldı, dolayısıyla top hala orta sahada. Eğer bir taraf 3-5 bin oy farkıyla kazanırsa cümbüş çıkar. Oylar 30 kere sayılır, sonuçta iş anayasa mahkesine kadar gider..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AA:Kırşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Selahattin Ekicioğlu kazandı.
AA:Uşak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Çakın kazandı.
AA:Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Sekmen kazand
AA:Sinop Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Barış Ayhan kazandı.
AA:Zonguldak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Ömer Selim Alan kazandı.
Maalesef tespitiniz doğru değil, Cumhur ittifakı en fazla 1-2 puan oy kaybediyor. İktidar asgari ücreti yüksek ve kamu istihdamını stabil tutması sayesinde ekonomik krizin etkilerinin hala tam hissedilmediği iç anadolu ve bütün bölgelerin kıyılardan uzak kesimlerinde oylarını korudu.
Ama an itibariyle AKP açısından İstanbul tehlikede. İstanbul'da oy sayımının düşük olduğu Beşiktaş, Şişli, Kadıköy gibi chp kalelerinden gelecek oylar İmamoğlu'nun önünü açabilir.
Ankara'nın yanısıra burayı kaybederse Türkiye genelinin fazla anlamı kalmaz. Piyasalarda erken seçim tamtamları çalar, muhalefetin daha önceki söylemleri de buna engel olmaz..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Hani kriz yav akp mhp %52.3 ....
Niye dusmedi
Yer İmleri