Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 226/434 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by riskadami Yazıyı Oku
    Cumhur İttifakinin oy orani acilan sandik %67,
    Akp+mhp 52,3 turkiye geneli erken icmisiniz...
    Çok şükür alkol içmem (doğuştan müslümanım elhamdulillah ayrıca ulu önder Atatürk ün yılmaz bir neferiyim...)muhtemelen bizi ayıran en büyük ayrıntı yandaş kanal izlemediğim noktadır[emoji1303]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    49 a 48 bi taraf kazanacak ama hangisi
    Adil Gür Küçükçekmece, Esenyurt ve Üsküdar'ı alan İstanbulu alır demişti, Üsküdar dışındaki diğer iki ilçeyi CHP aldı, dolayısıyla top hala orta sahada. Eğer bir taraf 3-5 bin oy farkıyla kazanırsa cümbüş çıkar. Oylar 30 kere sayılır, sonuçta iş anayasa mahkesine kadar gider..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

İstanbul İlçeler 21:45

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ankara İlçeler 21:47

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

AA:Kırşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Selahattin Ekicioğlu kazandı.
    AA:Uşak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Çakın kazandı.
    AA:Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Sekmen kazand
    AA:Sinop Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Barış Ayhan kazandı.
    AA:Zonguldak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Ömer Selim Alan kazandı.

6.  Alıntı Originally Posted by riskadami Yazıyı Oku
    Dingil mhp akp oylari toplami 52.3
    Gozune girsin.
    Deve sidiği baya kafa yapıyor herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Görünen oki şuana kadar Cumhur ittifakı oy kaybetmiş görünüyor bir önceki seçime göre.
    Bıst nasıl karşılayacak bakalım[emoji2957]
    Maalesef tespitiniz doğru değil, Cumhur ittifakı en fazla 1-2 puan oy kaybediyor. İktidar asgari ücreti yüksek ve kamu istihdamını stabil tutması sayesinde ekonomik krizin etkilerinin hala tam hissedilmediği iç anadolu ve bütün bölgelerin kıyılardan uzak kesimlerinde oylarını korudu.

Ama an itibariyle AKP açısından İstanbul tehlikede. İstanbul'da oy sayımının düşük olduğu Beşiktaş, Şişli, Kadıköy gibi chp kalelerinden gelecek oylar İmamoğlu'nun önünü açabilir.

Ankara'nın yanısıra burayı kaybederse Türkiye genelinin fazla anlamı kalmaz. Piyasalarda erken seçim tamtamları çalar, muhalefetin daha önceki söylemleri de buna engel olmaz..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

riskadami Guest
    Hani kriz yav akp mhp %52.3 ....
    Niye dusmedi

Sayfa 226/434 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz