Toplanan primler yüzde 22 artmisken.faizler rekor duzeydeyken.yari açık yarı kapalı bir 3 ay gecirmisken.ozel sağlık sigortalarına talep artmisken.biz nasıl karda düşüş yaşadık.Sigorta bilançosundan anlayan arkadaş varsa açıklayabilir mi)
Toplanan primler yüzde 22 artmisken.faizler rekor duzeydeyken.yari açık yarı kapalı bir 3 ay gecirmisken.ozel sağlık sigortalarına talep artmisken.biz nasıl karda düşüş yaşadık.Sigorta bilançosundan anlayan arkadaş varsa açıklayabilir mi)
Tursg gayet iyi kar post etmiş, bizimki gerçekten şaşırtıcı oldu.
Bilançonun 28 akşamı çok geç saatlere bırakılmasından belli oldu zaten iyibir ilkçeyrek gelmeyeceği. Bilançodaki giderlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Çalmak için baya zaman ve emek harcadıklarını düşünüyorum. Özellikle yabancı ortakta artık yönetimde söz sahibi değilken bu SA lar için kaçırılmayacak bi fırsattı. Onlarda kaçırmadı zaten. Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Böyle bi dönemde,üstelik şirket rakamları büyüme gösterirken bu bilançoya inanmak ancak kendime olan saygınlığı kaybettirir. Ben inanmıyorum. Ya bunlar hırsız SA...
#AKGRT
*OYAK YATIRIM, AKSİGORTA İÇİN HEDEF FİYATINI 11,97 TL'DEN 10,26 TL'YE İNDİRDİ, TAVSİYESİNİ 'ENDEKS ÜSTÜ GETİRİ' OLARAK KORUDU
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKGRT Aksigorta, 1Ç21’de piyasa beklentisinin altında 76mnTL net kar açıkladı. Sonuçlar, net karda çeyreksel %14 yıldan yıla ise %15 düşüşe işaret etmektedir. Trafik sigortası kurallarına ilişkin mahkeme kararından kaynaklanan olarak daha yüksek karşılıklar, İzmir'deki sel baskınları ve kısmi kapanmalardan kaynaklanan yükselen hasar frekansı teknik karı zayıflatmıştır. Kombine oran bu çeyrek %100’ün üzerine çıkmıştır. Tahvil getirileri çeyrek boyunca keskin bir şekilde yükseldiği ve zarara yol açtığı için mali gelir son çeyrek kadar destekleyici olmamıştır. Sermaye getirisi geçen sene %44 iken 1Ç21'de %31’e geri çekilmiştir. Sonuçları, AKGRT için nötr olarak değerlendiriyoruz.
Kaynak oyak yatirim.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısmi kapanmalar olunca insanlar haftasonları veya 4-5 günlüğüne köyüne/yazlığına kaçıyor.
Bu ekstra yüklenme kazaları artırmış olabilir.
Günlük akaryakıt satışı %25 arttı diye bir haber okumuştum bu dönemde.
Benimkisi deli zırvası.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yer İmleri