Sayfa 227/969 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Sene sonuna kadar herhangi bir işlem yapılmaz ise, üst üste 2 sene hiçbir işlem yapılmadan yılı tamamlamış olacak.

2002'de faaliyetlere başlandığından bu yana yalnızca 2016'da işlem yapılmamıştı, buna 2017 de eklenecek.

Kısacası -kendi ifadesiyle- yılda ortalama 170 şirketi inceleyen İş Girişim, 2 senede incelenen yaklaşık 340 adet şirketin hiçbirisini yatırım yapmaya değer bulmamış, yatırım yapmaya değer bulup portföye aldığı şirketlerin hiçbirisinden de çıkış gerçekleştirememiştir.
    "The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"

2. 17 YIL
    17 ŞİRKET
    28 İŞLEM
    148,5 MİO USD YATIRIM
    %26 USD BAZINDA YILLIK BİLEŞİK GETİRİ

SONUÇ : 18.YILDA 31 MİO USD PİYASA DEĞERİ

19 Kişilik İSGSY yönetimine saygılar, sevgiler.

Kaynak : http://www.isgirisim.com.tr/

3. Bugün Abraaj' in o/l seyahat yatırımı haberi geldi. Dün diğer girişim şirketlerinin haberleri vardı. Bu tür şirketler yıl bitmeden işlem kaşelemek isterler. Haber gelmediği takdirde sürpriz ve bir miktar hayal kırıklığı olur ki şimdiden böyle bir duygu var.

4. nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum ama yanlışım varsa düzeltin her ay 1 milyon gider var galiba belkide daha fazla ayrıca girişim şirketlerinde yönetim kurulu üyelikleri vesaire ve her halükarda bu paralar takır takır ödeniyor bu sene hiç iş yapmadınız para yok denmiyor doğal olarak bu durumda en son düşünülecek olan yatırımcıdır adamların riski yok ceza yok durumun özeti budur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum ama yanlışım varsa düzeltin her ay 1 milyon gider var galiba belkide daha fazla ayrıca girişim şirketlerinde yönetim kurulu üyelikleri vesaire ve her halükarda bu paralar takır takır ödeniyor bu sene hiç iş yapmadınız para yok denmiyor doğal olarak bu durumda en son düşünülecek olan yatırımcıdır adamların riski yok ceza yok durumun özeti budur
    Velhasili kelam anamiz aglamaya devam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Sevgili dostum zaten iştiraklerimiz konusunda bir sıkıntı yok . Hatta iştirakler ISGSY veya ISYAT tan daha fazla Medya üzerinde bilgi vermekteler . Özellikle Az Yüzde ile iştirak ettiğimiz şirketler ISGSY yönetimini ciddiye bile almayarak demeç vermekte ve fikirlerini projelerini internette paylaşmaktalar . İştirak oranımızın çok yüksek olduğu şirketlere bir bakmanızı tavsiye ederim Adamların ağzını bıçak açmıyor , laf çıkmıyor ve ketumlar . Aynı ISGSY Yönetimi gibi . Sanıyorum hepsinin enselerine bir şaplak atmışlar ve kapayın çenenizi buranın patronu biziz denmiş . Oysa radore her fırsatta basın ve medya ile bilgi paylaşımı yapmakta . Sanıyorum IS Grubunun kağıdımız hakkında başka hesapları var . Daha çözemedim ama bizi cacığa doğradıkları kesin . Ortak filan hikaye , aynı gemide filan da değiliz . IS Grubu hakkında her platformda paylaşımlarım olumsuz oldu artık . Sürekli denetleme yapılması vergi dairesi ve maliye tarafından inceleme yapılması gerektiği hatta spk tarafından da incelenmeli Bizden para kaçırıldı mı emin olmak isterim .
    HİÇ BİR HABER OLMAYAN 6 İŞTİRAK VE BİR Girişim ŞİRKETİ OLUR MU ?
    BEN GÖRMEDİM .
    MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ .
    İSTATİSTİKLERE BAKIN DURUM ÇOK FECİ ...

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sn Baycorc, Radore ve Tatilbudur dışında bütün sirketlerle görüştüm. Bir tür yatirimci körlüğü gelmediyse sırketlerde iş yapma isteği gördüm. Tatilbudur a baktığımda Istanbul otellerinin çoğunda % 50 iskonto bulduğunu ve fiyatların yerlerde olduğunu anlıyorum. Aslında şöyle demem lazım; iyimser değilim, kötümserlikte son durağa yaklaştım.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Yatırım yapılmayacaksa vadelide duran nakiti temettü olarak dağıtsınlar, şirketler kendilerinin olsun.
    "The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"

8.  Alıntı Originally Posted by Udo Yazıyı Oku
    Yatırım yapılmayacaksa vadelide duran nakiti temettü olarak dağıtsınlar, şirketler kendilerinin olsun.
    Maxis'e para koyduklarını görsem ona da tamam diyeceğim. Şu andaki sermayesi 5 mio. Böyle kalmayacağı belli.

Roadshow a çıkmaları için önce biraz para ve varlık koymaları lazım, ilk aşaması da sermayelendirmedir.

Yönetimin bu yılı sessiz sedasız kapatmasını beklemiyorum.

Beşer bir kere daha şaşacak mı bakalım !

Sayfa 227/969 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •