Sevgili dostum zaten iştiraklerimiz konusunda bir sıkıntı yok . Hatta iştirakler ISGSY veya ISYAT tan daha fazla Medya üzerinde bilgi vermekteler . Özellikle Az Yüzde ile iştirak ettiğimiz şirketler ISGSY yönetimini ciddiye bile almayarak demeç vermekte ve fikirlerini projelerini internette paylaşmaktalar . İştirak oranımızın çok yüksek olduğu şirketlere bir bakmanızı tavsiye ederim Adamların ağzını bıçak açmıyor , laf çıkmıyor ve ketumlar . Aynı ISGSY Yönetimi gibi . Sanıyorum hepsinin enselerine bir şaplak atmışlar ve kapayın çenenizi buranın patronu biziz denmiş . Oysa radore her fırsatta basın ve medya ile bilgi paylaşımı yapmakta . Sanıyorum IS Grubunun kağıdımız hakkında başka hesapları var . Daha çözemedim ama bizi cacığa doğradıkları kesin . Ortak filan hikaye , aynı gemide filan da değiliz . IS Grubu hakkında her platformda paylaşımlarım olumsuz oldu artık . Sürekli denetleme yapılması vergi dairesi ve maliye tarafından inceleme yapılması gerektiği hatta spk tarafından da incelenmeli Bizden para kaçırıldı mı emin olmak isterim .
HİÇ BİR HABER OLMAYAN 6 İŞTİRAK VE BİR Girişim ŞİRKETİ OLUR MU ?
BEN GÖRMEDİM .
MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ .
İSTATİSTİKLERE BAKIN DURUM ÇOK FECİ ...

Originally Posted by
noreply
Sn Baycorc, Radore ve Tatilbudur dışında bütün sirketlerle görüştüm. Bir tür yatirimci körlüğü gelmediyse sırketlerde iş yapma isteği gördüm. Tatilbudur a baktığımda Istanbul otellerinin çoğunda % 50 iskonto bulduğunu ve fiyatların yerlerde olduğunu anlıyorum. Aslında şöyle demem lazım; iyimser değilim, kötümserlikte son durağa yaklaştım.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri