Artan

277,75 10 12:21
237,70 10 12:23
43,78 10 12:19
39,64 9.99 12:23
8.585,00 9.99 12:20
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 12:24
58,85 -9.95 12:24
1,74 -9.84 09:55
7,84 -9.57 12:24
1,41 -8.38 12:24
Azalan Hisseler

İşlem

3.671.713.702,30 12:24
3.298.787.480,78 12:24
3.033.123.228,05 12:24
2.399.781.134,00 12:24
2.353.382.331,24 12:24
Tüm Hisseler
Sayfa 227/954 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7752 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eleştiriler haklı. Yatırımcı bilinçli bir tercih yaptığını teyit etmek istiyor.
    İş Bankası yönetimi ise ketum davranmayı kurum kültürü haline getirmiş.

Bilgi sızdığı takdirde bunu bir rezalet olarak kabul ediyor.
    Sızdığı takdirde rezalet olduğunu bir an için kabul edelim.
    İşlemlerin her zaman bir de karşı tarafı var.
    Siz sızdırmasanız bile gizlilik sözleşmelerine rağmen karşı taraf sızdırabilir.

Bakın Aras Kargo çıkışında hareket ne zaman başlamış? O zaman görüşmeler önden duyurulmuştu, işlemcilerönden pozisyon aldılar, sonra da sattılar çıktılar.

Girişim sermayesi yatırımcısı bazı yatırımlardan kar elde edilebileceğini, kimilerinin de iflas edebileceğini peşinen bilir.

Yönetim genel müdürün beyan vermesine ket vuruyor, son dönemlerde girişim sermayesi organizasyonlarında da konuşmacı olarak yer aldığını görmüyorum.

Bu da ilginç. Beğenmiyor olsalar görevden alırlar, 15 yıldır o şirkette, genel kurulda teşekkür ettiklerini gördüm.
    Ama rahat da çalıştırmıyorlar. Bize görüneni budur.
    kaldıki tüm yatırımlar iyi ve gördüğümüz duyduğumuz kadarıyla harika bir yıl geçiriyorlar kaldıki en düşük kabul edeceğimiz iki yatırımı ile bile piyasa değerini ikiye katlayacak durumda

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bence Fazla abartmışsın IS Grubunu , Bence etiketi ile Ketum Davranmak Borsada KÜLTÜRSÜZLÜKTÜR . Ne yani Murat ÜLKER kültürsüz mü ? Yada o mu yanlış yapıyor da İŞ Grubu doğru yolda . Ben para koydum kardeş , bilgi almak en doğal hakkım . ADAM Ketüm demek hatalı olur , bize de ayıp olur .
    ISGSY Elindeki bilgiyi ortakları ile paylaşmıyor Ama ISYAT ile Aslan gibi paylaşıyor . Benim dünyamda buna ISYAT a Bİlgi Veriliyor olduğu için RESMEN , insaider Trading yapılıyor . ISGSY Hiç kimsete bilgi vermesin de görelim . ISYAT resmen ISGSY den Bilgi SIZDIRIYOR ve kendi çıkarları için kullanıyor . Olayın özü budur . KİMSE BUNA KETUM muş , yok bilgi yi paylaşmıyormuş etiketleri yakıştırmasın . REsmen paramız çalınıyor .
    Bak Murat Ülker e Olay oldu mu Doğruca kendi Twitter ında yazıyor . Sonra Gözde devamında detayları açıklıyor .
    ISGSY , ISYAT a bilgi aktarıyor o da gereğini yapıyor . . . Insider Trading dir adı bunun .
    Bu kadar iştirak var 1 yıldır haber yok .
    Yahu kardeşim Şube de mi açmadınız yada kapamadınız
    1 3 veya 5 yıllık Plan da mı yapmadınız
    2 yılda iştiraklere Ne kadar yatırım yapacaksınız
    1 yıl içerisinde iştiraklerimizdeki beklentileriniz nedir .
    ISGSY ve ISYAT benim gözümde Süpermarketler liginde iş yapmaya çalışan
    terazisi bozuk bir Bakkaldır .

Dİp NOT : Bilgi sızdırmak Bilançoyu kimse görmeden görmektir . KY yani bizler Haber diyoruz Bize bilgi sızdır demedik. Yıl nasıl geçecek , iştiraklerin durumu hasıl anlamında .3 - 5 Yıllık projeler planlar nedir . Olgunlaşan şirket varmıdır . Biraz Moral anlamında . Gören duyan da ISYAT sütten çıkmış ak kaşık sanacak .
    tamamen katılıyorum
    ben bir yatırımcı olarak kronotropun bir şube daha açtığını yakında 3 şube daha açacağını şefimizin bu konuya ağırlık verdiğini gazete köşelerinden öğreniyorum
    ufak bir örnek bu
    yada şirketimiz çok gizli teknolojik bir buluş yapacak galiba devlet sırları bile bu kadar sırlı değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,506
    Gözde ye baktım da Gurur duydum . Adam gibi adamların yeri .
    Sadece iş yapıyorlar , ve herkes işe odaklanmış . Devlet memuru gibi çalışan yok .
    Adamlar harbiden liyakat esaslı personel çalıştırıyorlar . YEtki ve sorumluluklar dağıtılmış . Sürekli bir hikaye var . Bizde ki durumun tam tersi . ISGSY de 12 Uzman var 3.5 yıldır maaş alırlar , yetmez prim de öderiz ama ne şirket beğenirler ne şirket alırlar öylece işe gelir giderler .Sorarım ISYAT ne ayak bu durumda , hisselerimizi alıp satmak tan kendi cebine çalışmaktan başka ne iş yapar .
    Piyasa düzenleyicisiymiş , peh peh peh , bizde etiket bulmak kolay . Ayda bir 2500 Lot satıyorlar o kadar .
    HA bir de gelecek karanlık diye sürekli mal çıkarlar .
    İşin komiği de durum tam tersi şirketler büyüyor ama ama haber yok . Yahu benim bildiğim bir şirket büyüyorsa fiziki olarak bazı şeyler büyür . Ya kapalı alan büyür , ya personel büyür , ihracat büyür yatırım vardır şube açılmıştır yada tam tersi . Ama 3.5 Yıla bakıyorum da haber yok . Tek yaptığımız İştiraklerimizin büyük ortaklarının hisselerini ele geçirmek , Buna da Girişim sermayesi deniyor galiba Türkiye de . Birileri nakite sıkıştıkça hisselerine el konuyor dersek nasıl olur .
    Haber verin de aklımıza kötü şeyler gelmesin bari .
    Birileri KETUM ise gayrı yasal karanlık işlere geliyor aklıma .
    Bak Gözde de sır var mı KETUM mu ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayın BayGeorge nam-ı müstear dostum, ikimizin yazışmasına döndürdük, yazmadan geçemeyeceğim.

Gözde grubu şeffaf çalışıyor deniyor ama geçen yıl Gözde tahvili yüzünden ortalığı ayağa kaldıranlar da gene bizlerdik.

Belki siyasetten belki bilmediğimiz diğer nedenlerden Ülker grubunun pek de iyi durumda olmadığı yazılır söylenir oldu.
    Devir öyle bir devir ki şeffaflık çarpıtılmış gerçekliğin aracı haline geliyor.
    Kısacası şeffaflığa da şeffaf gözlerle bakmak lazım.

İştiraklerin büyük ortaklarının hisselerini ele geçirme eleştirisi %100 haklı ve eminim şirket ortaklarının da katıldığı bir tespittir.
    Aslında evdeki hesabın çarşıya uymadığının bir göstergesidir. Beraberinde holdingleşme etkisi getirmektedir.
    Diğer girişim sermayesi şirketle birlikte ortaklaşa yapılan yatırımlar gerek riskin dağıtımı gerekse yönetimlerin
    serbestçe iletişim stratejilerini kurmaları için bir avantaj, bu da doğrudur.

Bu tespitler bir takım hataların yapılmış olduğunu gösteriyor.
    Umarım bunların neler olduğunu bir gün öğreniriz veya öğrenmemize gerek kalmadan sonuçlara ulaşırız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,506
    ISGSY bu Grafiğe GÖRE BEDAVA dır zaten grafik her şeyi açıklıyor .
    .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,506
    Sevgili dostum Noreply cinlerim tepeme çıktı bu dolandırıcı şebekesinden fena halde sıkıldım ,
    Sana kırgın kızgın değilim alakası bile yok senin yazdıklarına da katılıyorum KETUM açıklaman hariç .
    Seni severim iyi niyetini de biliyorum benim tüm kızgınlığım ISGSY ve ISYAT a seninle ilgisi yok .

Aşağıdaki grafik sinirimin kaynağını açıklıyor 22 12 2016 dan bu güne kadar ,
    ISGSY vs GÖZDE grafiği HAFTALIk ve Endex e göre çizildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,671
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sevgili dostum Noreply cinlerim tepeme çıktı bu dolandırıcı şebekesinden fena halde sıkıldım ,
    Sana kırgın kızgın değilim alakası bile yok senin yazdıklarına da katılıyorum KETUM açıklaman hariç .
    Seni severim iyi niyetini de biliyorum benim tüm kızgınlığım ISGSY ve ISYAT a seninle ilgisi yok .

Aşağıdaki grafik sinirimin kaynağını açıklıyor 22 12 2016 dan bu güne kadar ,
    ISGSY vs GÖZDE grafiği HAFTALIk ve Endex e göre çizildi

Ben de cok kizginim ve kirginim..
    Sirf bu hisse yuzunden SODA bile alamiyorum artik.
    Is bankasi ile calismak bile icimden gelmiyor, o derece artik.
    Tiksinti geldi resmen.
    Bu nedir yaw?
    Gavur eziyeti bu resmen.
    Hic mi bilgi verilmez?
    Hic mi bir aciklama gonderilmez?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Benim için tarih tekerrür ediyor .Bugün Hürriyet sanat sayfasında Ayşe Arman ın köşesini okudum .Mikla nın genel müdürü Gürz önemli bir sosyal sorumluluk projesine önayak olmuş .Güzel bir haber ancak kaybeden bir tek İş Girişim yatırımcısı.Aynı şey Carfrsa da olmuştu Şirket hisseleri 33 Tl den 7 TL ye kadar düştü ancak yöneticileri sosyal sorumluluk projelerinde hep yer aldılar orada da bir tek yatırımcı kazanmamış tı ama en sonunda bir seviyeye geldi ama çok süründürdü. Demek ki taktik aynı.Selamlar

Sayfa 227/954 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •