Endeks 90.000 lere gelirse ya da siyasi veya finans krizi çıkarsa işler değişir ve buralar pahalı olur. Ama endeks 98.000 lerde kalır ya da yukarı giderse brksn ucuz diyebiliriz. Önce siyasi ve ekonomik durumları iyi tahlil etmek lazım. Karar vermek çok zor. Parça parça almak lazım. Kısa vadede bir hareket beklemiyorum. Seçimden sonra ki seçim beklenen gibi olursa o zaman yukarı gider...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın 44şahap biraz önce bir forma şu yazıyı yazdım
alıntı;.Ben çok iddalı birşey söyliyeyim dolar kuru 4,6 larka tutunacak, nedenide her sene eflasyon kadar dolara karşı kur artısı yapılıyor idi, eflasyon yüzde 12 oldu doların 4,2 olması gerekirdi ama doların yüzde 10 ekstra tüm dünyada deger kazanması ile doların 4,6 olması gerekirdi ama dolar 5 TL ye çıktı ve bu 4,6 ile 5 TL arası yükseliş spekilasyon idi. Neyse ben doların 4,6 olması gerektigine inanıyorum, 6 ay sonra yılsonunda tahminlerde ne kadar yanıldıgımızı görürüz nasıl olsa, biraz sabır.Daha önce ülkemiz kuru düşük tuttu ve herşey ucuz diye yurtdışından geldi simdi yüksek kur ve yurtiçi üretimin esas alınacagını umuyorum. Ülkedeki döviz kuru hareketleri bazılarının idda ettigi gibi finansal bir çöküş degildir. üreten ve satan ülkeler batmazlar
Evet doğru bir yorum. Inşallah diyelim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada işlem gören şirketler içinde yurt dışında üretim yapan kaç şirket var birde avrupada üretim tesisi olan varmı varsa avrupada iki tane üretim tesisi olan varmı bunun var hem yalıtım sektöründe avrupada bu işlere çok önem veriyorlar ne yapılırsa yapılsın ne inşa edilirse edilsin izolasyonu yapılıyor o yüzden ki BRKSN
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri