Sayfa 229/986 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ahaha
    Önce biden rüşvet olayı, şimdide oğlunun notebook arşivi..
    Amerikan sirki...

https://nypost.com/2023/06/01/hunter..._medium=social
    Memento mori

Sayın r .lucas bu yazıyı okumanızı isterim.Buradaki iddialar açısından chp nin yeri göğü yıkması lazımdı.Ama onlar halka anestezi verip acı ve kızgınlığı azaltma peşindeler.

Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.
    Bu yorumu 3 mart 2023 de kk aday olmadan önce yapmışım.Aday olduktan sonra artık yapacak bir şey yok diye hakkında kötü şey yazmadım.Daha eski tarihlerde kk hakkında bugün yazdıklarımın hemen hemen aynısı olumsuz onlarca yorum var.Bu topikte neyin ne olduğunu bilip gene de kk hakkında seçim öncesi olumsuz şeyler yazmayan pek çok forumdaş olduğunu biliyorum.Herşeye rağmen seçimi kazandığına ve seçimin çalındığını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu yorumu 3 mart 2023 de kk aday olmadan önce yapmışım.Aday olduktan sonra artık yapacak bir şey yok diye hakkında kötü şey yazmadım.Daha eski tarihlerde kk hakkında bugün yazdıklarımın hemen hemen aynısı olumsuz onlarca yorum var.Bu topikte neyin ne olduğunu bilip gene de kk hakkında seçim öncesi olumsuz şeyler yazmayan pek çok forumdaş olduğunu biliyorum.Herşeye rağmen seçimi kazandığına ve seçimin çalındığını düşünüyorum.
    Normalde bu seçim bizimdi. RTE bile inanıyordu kk nin alacağına onun amacı ikinci tura götürmekti. Üniversite öğrencileri vize final günleri değişti, Kıbrıs'tan hataya feribot yasağı, yabancılara verilen vatandaşlık, kk aleviyim demesi, diyanet işleri ile ilgili söylemei, seccade olayı vs %5 e yakın bir müdahale olmuştur. Zaten benim öngörüm eğer %60 dan aşağı bir sonuç olursa kazanmak mümkün değil. O gün Merale destek çıksaydık belki bugünü yaşamazdık. Beş yıl ömrümüzden boşa giden sene olacak. Yazık oldu gerçekten yazık

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O gün Merale destek çıksaydık belki bugünü yaşamazdık. Beş yıl ömrümüzden boşa giden sene olacak. Yazık oldu gerçekten yazık
    Çıksaydınız, kim engel oldu size? Benim gibi düşünenler Mommy doğru söylüyor derken sizin gibiler bizi aktroll olmakla, Mommy'yi kripto olmakla suçluyordu.

Özellikle bu alıntı yaptığım mesajın sahibi neler neler dedi, diğer Atatürk profilli vatandaş ile beraber... Hepsini bulup çıkarırım da uğraşamam

8. herkesi linç edip, trol diye yaftalamasaydınız..
    arzulanan değil hak edilen yaşanıyor..
    Memento mori

Sayfa 229/986 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •