Sayfa 229/998 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Gürcistan'ın AB'ye katılım süreci askıya alındı

Tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyan Gürcistan'ın, Avrupa Birliği'ne katılım sürecinin durdurulduğu bildirildi.
    Gürcü Rüyası Partisi ilk olarak Mart 2023 te yabancı etkinin şeffaflığı yasa tasarısını parlamentoya sunmuştu. Tasarı, fonlarının yüzde 20 sinden fazlasını yurtdışından alan Gürcü kuruluşların yabancı ajan olarak kayıt yaptırmalarını ya da para cezasına çarptırılmalarını öngörüyordu.

Bu Tiflis'teki Rus yanlilarinin yasa'siydi.

AB yonetimi, zamaninda gerekli uyarilari yapti ve 2024 yil sonuna kadar sure vermisti, bunu bir yazimda anlatmistim.

Gurcistan'da vatandaslarin %100'u rusca konusur. Rusya, bundan boyle askeri mudahaleler yerine bu avantaji kullanmak istedi ve Tiflis'teki oligarklarla bu yasayi cikarttirdi.

Ozetle, Rusya, bu yasanin ulkeyi AB den uzaklastiracagini iyi biliyordu.

Bundan sonraki donem zor.

Allah yardimcilari olsun.

2. Bugün pazara gittim
    Bamya çiçek gibi hepsini aldım 125 e geldi kg.
    Yerli salatalık 15-25
    Yerli biber 70-100
    Köy domates 20-25
    Çekirdeksiz üzüm 50-100
    Tuzsuz çekirdek büyük boy 50 TL.
    Kabak 10 TL
    Sarımsak 100-150 bu daha da yükselecekse gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sigortadan öyle birşey alma hakkın var ama tanıdık bi sigortcı ile konuş hasar varsa değer aybı adı altında karşı tarafın sigortasından avukat aracıluğıyla aalıyorlar
    Sigortacım dahil hepsi dolandırdı diyor. Ha 1-2 bin olur onu da noter hastane masrafına say.

4. Maclar sirasinda Alman kentlerinde, Turk Bayraklari ile milli takim icin yuruyen onbinlar vardi. Hic farkettiniz mi bilmem aralarinda tek tik Gurcu Bayraklari da vardi.

Gurculer'de muthis bir Rus dusmanligi var. Oraya kacan hem Ukrayna'li hem Rus pek cok kisi de bu dusmanligi pekistiriyorlar.

Kuzey Osetya'nin bagimsizligini bahane edip 2008'de Gurcistan'i isgal eden Rusya, genc Gurcu'lerin de buyuk dusmanligini kazanmis durumda.

Bu yasayi kaldirirlar, oyle ya da boyle.

Vergilerle voyvoda malzemesi ile kovalanan Vatandaş kurtuluşu Müşterisini Voyvoda malzemesi ile durtmenin bir çıkış yolu olduğunu düşünürken bir bakmışlar fiyatlamanın a.q. lar

Antalya'dan daha ucuz! Bali'deki otel fiyatları gündem oldu

https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...55d752d1&ei=60

Türkçe Meali Ya yeşili serbest bırakıp DÜnya fiyatlamasına döneceksiniz veya Fiyatları aşağı çekeceksiniz...Dünyadan kopuk bir fiyatlama ile anca alt gelir grubunun zaruri ihtiyaçlarından dolayı onları dü..dükleyebilirsiniz....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Vergilerle voyvoda malzemesi ile kovalanan Vatandaş kurtuluşu Müşterisini Voyvoda malzemesi ile durtmenin bir çıkış yolu olduğunu düşünürken bir bakmışlar fiyatlamanın a.q. lar

Antalya'dan daha ucuz! Bali'deki otel fiyatları gündem oldu

https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...55d752d1&ei=60

Türkçe Meali Ya yeşili serbest bırakıp DÜnya fiyatlamasına döneceksiniz veya Fiyatları aşağı çekeceksiniz...Dünyadan kopuk bir fiyatlama ile anca alt gelir grubunun zaruri ihtiyaçlarından dolayı onları dü..dükleyebilirsiniz....
    Kazık denince aklıma hep şu efsane video geliyor.
    [emoji23]

https://youtu.be/8k7hXj40mcs?si=8nwMOFONlkUO98Cn

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kazık denince aklıma hep şu efsane video geliyor.
    [emoji23]

https://youtu.be/8k7hXj40mcs?si=8nwMOFONlkUO98Cn
    Video dakinin aynısını 29 yaşındayken İskandinav Ülkelerinin birinde yaşadım...Sofraya aç oturup aç kalkıp üzerine de bir çuval para ödemiştim a.q....

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün pazara gittim
    Bamya çiçek gibi hepsini aldım 125 e geldi kg.
    Yerli salatalık 15-25
    Yerli biber 70-100
    Köy domates 20-25
    Çekirdeksiz üzüm 50-100
    Tuzsuz çekirdek büyük boy 50 TL.
    Kabak 10 TL
    Sarımsak 100-150 bu daha da yükselecekse gibi.
    Ye iç gez keyfine bak.!!
    Kefenin cebi yok.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 229/998 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •