Bmeks patronuda hisse geri alimi yapicam diyordu tv de , ama hep satti satti satti ve satti hisse 1,70 lerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. borsadaki tum hisseler 2 ye 3' e katladi bmeks simdi 0.66 kurus. Patronun hisse sattigi yerde beklemek akil karimi bilemiyorum
abicim şimdi bimeksle neden karşılaştırıyorsun hisseyi.. ya bu bütün forumlarda aynımı olur..... bu şuna benziyor... adamın biri hastalanır midem ağrıyor der... diğeri başlar bizim bir komşu vardı midesi ağrıyordu , doktora gitti doktor kanser dedi... adam iki ay sonra öldü..... ytd...
Sizin gibi araştırmacı biri bulamadi ise ulkemin insanı nasıl bulacak.Ortağın satışa kote ettiği yok benim bildiğim.Biraz sabırlı olursan bulmana da gerek kalmayacak ayrıca.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toshiba 2014'te acikladi bilgisayar piyasasindan cekilecegini. Son 10 senedir de bu sektorle ilgilenenlerin tahmin ettigi birsey bu. Ayrica adamlar 2008'den beri muhasebe hileleri ile bilgisayardan karlarini yuksek gosteriyorlar. Kac tane davalari var senelerdir sirket yoneticilerinin. Bunlara biraz gec dusmus herhalde.2015 Yılı Aralık ayı sonunda, daha önceden hiçbir bilgilendirme yapılmadan Toshiba firması Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu önemli pazarlardan çekildiği duyurusu sonrası TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş.'ye Toshiba markalı bilgisayar ve bilgisayar ürünleri sağlayamaz durumuna gelmiş ve bu durum ilgili dönemde duyurulmuştur. Uzun yıllardır sürdürülen dağıtıcılık ilişkisinin taraflar arasındaki sözleşmeye aykırı ve tek taraflı olarak aniden sona erdirilmesi sebebiyle, TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş en önemli ürün grubunun gelirlerinden mahrum kalmış
Risk konsepti diye bir birsey yok. Butun yumurtalar ayni sepette... diyecektim de...
Bence var. Bunun farkina varmislar, o yuzden bir de TNB'yi hallka gecireceklerdi. Sahsen bu sirket icin olumlu dusunmuyorum uzun vadeli.
günlük aracı kurum dağılımı:
http://share.matriksdata.com/share.a...07262015003205
patron bugun yine hisse satiyor sanirim. global yüklü satiyor. hisse bir gün nefes aldimi azcik pirimlendimi yeniden basliyor satmaya.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi - danışmanlığı hiç değildir. Sallama şeylerdir.
Yer İmleri