Sayfa 23/998 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 177 - 184 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Aklı başında bir su tesisatçısı kat kat suyu tapa ile körleyerek yani keserek, kaçağın yerini bulabilir.

Yok belediye, yok yetkili makam aramaya gerek yok, okul işi dendi mi çok çok ucuza bir tesisatçı bu işi yapar.

Ben Adanalı olsam ve durumu yerinde görsem, kaçak tespit ücretini ben verirdim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben devleti kısır inek gibi görüyorum. Sığır gibi yiyor ama verimlilik sıfır. Önce sığırı ıslah edeceksin sonrası her şey düzelir. Benim planım var. 657 iptal her çalışan verimlilik yada üretim den maaş alacak verimlilik üretim yoksa avucunu yalacak. Masanın başında oturup maaş almak yok. Dr nasıl çalışıyorsa ziraat mühendisi veteriner maliyeci polis vs herkes çalışma performansına verimliliğe göre maaş prim alacak. Hatta devlette herkesin maaşı asgarî ücret yap gerisini prim ya da döner sermaye olarak ver. Bak nasıl canlanıyor
    Rekabet ve Verimlilik

Bu iki kavram mutlaka kamuda uygulanmalı.

Bu yapılmaz/yapılamazsa enflasyon düşmez.

Artı; Kamu dışında çalışanların motivasyonu düşer.

Çalışmaya, üretmeye, işlerini mükemmel yapmaya inançları kaybolur.

https://www.facebook.com/share/Zm6wb...ibextid=xfxF2i

Meral Ablanın eşi boş oldu haberi yok, Meral abla şart etti çünkü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    [url=https://resmim.net/]

2024 Emekliler yılı dendikçe bana bir gülme geliyor, gerekse pek artık dile getirmiyorlar.

Yapılanlar faydala nanı hiç duymadım.

PTT kargoda % 15 indirim

TCDD tren ücretlerinde % 15 indirim

KYK yurtlarında tatil

Kamu misafirhanelerinde kalma imkanı ve % 15 dev indirim

Benim aklıma gelenler bunlar, marukların keyfine diyecek yok yani.

7 Ayda minimum 3 milyon tanesi aldıkları 10 bin gaymeyi almaya misss... gibi devam edince, keyiften deli olacaklar eminim.
    Al işte emekliye yaranılmıyo

millet bahçeleri ne güne duruyor kıraathaneler çay üzümlü kek ???

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir kere başıma geldi de onun için sordum.

Ben tansiyon düşüklüğü sebebiyle Aile Sağlık Merkezine gittim, aile hekimi tansiyon değerlerimi görünce orada serum bağlattırdı.

Saat 15:30 civarları oluyor bu olay ambulans çağırmışlar, ambulans ile devlet hastanesi acile götürdüler ve tekrar serum bağladılar.

Tabiki acil serviste yatırdılar, kalp monitörü tahlil falan.

Saldıklarında yani taburcu ettiklerinde vakit geceyarısını çoktan geçmişti.

Demek ki Bizansta durulmaz...
    İstanbul da zor o konu . Hasta çok fazla ve yatak çok az .

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam burada kazandır kazan formülü var. Öğretmen öğrencinin başarılı olmasından prim alır. Maliyeci kaçan vergiden prim alır. Ziraatçi veteriner üretimden prim alır. Polis hakim savcı suçun azalmasından prim alır. Mesela hakim savcı suçun azalmasından prim alacaksa okkalı ceza verir. Şuan ülkede 100 lerce suç kaydı olan adam elini kolunu sallayarak gezemez. 657 garanti olursa verim olmuyor en azından bizim ülkede tersine hareket ediyor. Tıp fakültesinde profesör yattığı yerden döner alıyor. Asistan kaşeyi basıyor primi profesör alıyor. Bizim ülkede sistem çökmüş durumda. Böyle gidersek 100 yılda düzelmez. Hatta siyasetçilerin alanını parti başkanının yetkililerini dibine budamak lazım.
    yaw araya girim de

öğrenciye kazandırmak diye birşey yok napıyorsun hep sınavla kazanacak veya daha başarılı öğrencileri bir araya topluyorsun

birçok öğrenci hani okumasa da olur yani

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tahtacı mal toplamaya çalışıyor..Bayağıda başarılı olmuş görünüyor...Dedikodulara göre bireyseller 30 milyar döviz satmışlar..Büyüklerde

MB ile beraber bir miktar alış yapmışlar...Bu arada TRY KKM hala varmış...Ona da kur farkı ödemiyorlar...Tam spek tahtası gibi a.q...
    TL KKM hala var derken?
    Yeni TL KKM açabiliyoruz yani.
    Bu bilginizi güncelleyin bence.

1) Yeni TL KKM açılmıyor.
    2) Eski dönemlerde açılmış ve vadesi dolan TL KKM’ler de varsa kur farklarını alıyorlar.

8. İyi pazarlar .

Bugün fırına ilk defa kredi kartı verdim ve %20 fazla çektiğinde dedim bu nedir o ekmek başka ekmek nasıl başka dünkü ile aynı yok abi bu başka ekmek . Ben gelgeç müşteri değilim yeme bizi diyecektim Adamların arkası sağlam olmasa semtte tek fırın olmazdı dedim içimden sesimi çok çıkartmadan kazıklana kazıklana evin yolunu tuttum .

Sayfa 23/998 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •