Sayfa 231/946 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu kadar erken ilan etmeleri bendede suphe uyandirdi
    Aha ben de gıcık oldum. Bugün manava gittim fiyatlar bayağı ucuzlamıştı. Havaların ısınmasına yordum . Ramazan da iyice ucuzlar diye düşündüm.

Bunlar Ramazan 'ın dini özelliğini ve fiyatların düşmesini kullanarak böyle bir aksiyona girerler mi acaba ? Zaten her ramazan ayında israil de Filistin e bir şey yapar boş geçmez.

Dünkü benzin zammını da pompaya yansımadı.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumda gıcık olduğum maksimum 2 ya da 3 kişi vardır. Ama reha gaya onlardan biri değil.
    Eyi yirttik pacayi deyelim, o zaman!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nd istiyorsunuz benden yahu, vur ağzına al lokmasını cinsinden bir sunepeyim ben!
    estafurullah abi sadece iyi bir dilekte bulundum

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    estafurullah abi sadece iyi bir dilekte bulundum
    İyilikte yaramıyor adama
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,086
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu fikirlerini yenge hanımla da konuşmalısın.
    Evde böyle zaten, parayı eksik etmeyeyim yeterli..

eeeee deliganlı adam da parayı kısacak hali yok..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

6. Bu grubu keyifle takip ediyorum...siz değerli insanların düşüncesini merak ediyorum...ben bugün doların tepe noktasını gördüğünü artık borsada yarın negatif açılış yapılıp ortamın pozitife döneceğini s400 konusunun tatlıya bağlanacağını ve bir ralli olacağını düşünüyorum 115 binlere kadar belki... bugün aslında 5.8xlerde niyetlendim ama elim gitmedi...benim gibi düşünen var mı merak ettim (not:anlık full dövizdeyim) saygılarımla

7. 1) Sizce neden ramazan bayramı 9 gün oldu ?
    2) Hiç 9 günlük tatilin 2 ay öncesinden açıklandığını duydunuz mu?
    3) Bir ay boyunca siz rezervasyonlarınızı yapadurun
    4) Haziranda seçim ... Bu olur mu, olur. Bunları yapmaya çalışırlar mı, yapmaya çalışırlar. Dolayısıyla bunlara müsaade etmememiz gerekir. (Son kısmı Yaşar Yıldırım'dan esinlendim )

Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    Bu grubu keyifle takip ediyorum...siz değerli insanların düşüncesini merak ediyorum...ben bugün doların tepe noktasını gördüğünü artık borsada yarın negatif açılış yapılıp ortamın pozitife döneceğini s400 konusunun tatlıya bağlanacağını ve bir ralli olacağını düşünüyorum 115 binlere kadar belki... bugün aslında 5.8xlerde niyetlendim ama elim gitmedi...benim gibi düşünen var mı merak ettim (not:anlık full dövizdeyim) saygılarımla
    sanırım gece üstün açık uyumuşsun
    espiridir alınganlık yapma
    ben doalrın hiç duracağınısanmıyorum yaın dinlenir pazartesi hareketlenir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 231/946 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz