Sayfa 231/587 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    18 üstü sat 17 lerden al. Güzel marj bırakıyor. al satcıların oyuncağı olmuş hisse
    al sat hissesi başka bir şey.. 7,5 luk thy 140 tl oldu.. Bu sürünmeye devam ediyor..

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    al sat hissesi başka bir şey.. 7,5 luk thy 140 tl oldu.. Bu sürünmeye devam ediyor..
    bugun olacaklar dunden belliydi... hisse yukarı götürmektense deli trade imkanı veriyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Eger bir tahtada trade imkani verip guzel guzel ustten sat alttan al sistemine izin veriyorsa ve sağlam malınız varsa 6 ay veya 1 sene sonra muhtemelen kendinizi malsız şekilde ve hisse fiyatı bir kaç kata katlamış şekilde bulacaksınız. Hiç şaşmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Eger bir tahtada trade imkani verip guzel guzel ustten sat alttan al sistemine izin veriyorsa ve sağlam malınız varsa 6 ay veya 1 sene sonra muhtemelen kendinizi malsız şekilde ve hisse fiyatı bir kaç kata katlamış şekilde bulacaksınız. Hiç şaşmaz.
    Aynen, hiç bir tahtacı boşuna bonkörlük yapmaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, hiç bir tahtacı boşuna bonkörlük yapmaz.
    Tahtanın düştüğü çıktığı falan yok. Bankofçocuğu fiyatı fiktif işlemlerle belirliyor. Bu fiyatlar zaten ucuz. Bütün tırı vırı hisseler 4-5 kat gitmişken 1 dolar bişey ifade etmez. Lisans haberi ve zamların yansıdığı bilançolar bizi ateşler. Ben kağıda uzun vade bakıyorum. En az 3-4 dolar olmalı bence...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

6. Kaz gelecek yerden davuk esirgenmez gibime geliyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. dün hedge amaçlı ttkom short pozisyon açacaktım... dün hafif toparlayınca vazgeçtim meger boğa tuzağıymış..

8. endeks 4700 ttkom 16,86 altı kapanışlar da satışlar derinleşir bence..

Sayfa 231/587 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •