Küçük bir hayal printaş için 10 bedelsiz 10 piyasa değeri sigortalar yanmasın diye öbürkünleri hayal etmiyorum.
Küçük bir hayal printaş için 10 bedelsiz 10 piyasa değeri sigortalar yanmasın diye öbürkünleri hayal etmiyorum.
ben 3 tl razıyım.
ben yüksek beklenti içinde değilim. evet açılmama demiyorum tahtası ama elde arsa var bununla beklentiyi yüksek tutup dediğin rakamlar olurmu diğer şirketler içleri boş bana göre mikrotaş hariç ondada bize yarar bir fayda olmaz.bakalım gelirse bilanço görücez açılış rakam tahminini dua edelim de onalt vazgeçmez yoksa a.b.o vay haline arsada gider .
Onalt işin içine zaten girmiş adamlar çbs boyanın adını 2017den beri kullanıyor pazarlamadaki ortaklık yapısı belli şimdiki adım çbs pazarlamayı borsaya sokmak gerekli sermaye arttırımını yaptımmı borsaya müracat ve halka arz fiyatının belirlenmesi printaş boyayı aldığı için isim hakkından gelen parayı sermayeye ekliyeceklerdir. Gelen
para nekadar nekadarı borca ne kadarı sermaye arttırımına gidecek Blançodo bu beklentimin görüleceğine inanıyorum.
benim tahminim gelen para ile öncelikle çbs boyanın tüm borçları kapanacak.çbs boya onalt a satılacak.holdingin çbs boya daki payı satılmayacak.cbs boya da tahsisli bedelli arttırımı nı onalt yapacak. onalt çbs boyayı isim hakkı ile temiz bir şirket almış olacak.çbs boya tosuncuğunda yüzde 65 sahibi olduğu için onalt bu şekilde tosuncuğun sahibi olacak.printaş ta bu ortaklıkta yüzde 35 sahibi olacak. gelen para ile printaşın borçlarını kapatırsa durum süper olur.bu a.b.o nun ve bizlerin son kurtuluşu .bozulacağını zannetmiyorum onalt bu işten karlı çıkacak .
Yer İmleri