Bahçeli: "Türkiye üzerinde karanlık hesapları olan mihraklar, bu seçimlerde kaybetmiştir."
Bahçeli: "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiş, ülkemizin zaaf ve zayıflığa düşmesini bekleyenleri bertaraf etmiştir."
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Bahçeli: "Türkiye üzerinde karanlık hesapları olan mihraklar, bu seçimlerde kaybetmiştir."
Bahçeli: "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiş, ülkemizin zaaf ve zayıflığa düşmesini bekleyenleri bertaraf etmiştir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İmamoğlu helal olsun sana helal helal helal
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AA nın bu yaptığını anlamk mümkün değil
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Benim kabaca yaptığım hesaba göre İmamoğlu İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığını 25-35 bin farkla kazanıyor.
AKP İstanbul'un kaybedildiği gerçeğini gizleyip ülke genelindeki oyunu artırdığı izlenimiyle seçimi sonuçlandırmak istiyor. İstanbul sonuçlarını bu nedenle gecikmeli açıklayacak. Çünkü seçimlerde İstanbul ve Ankara'nın kaybının AKP için yenilgi sayılacağı konuşuluyordu. Şimdi bu yenilgi etkisini azaltma çabası içindeler. İstanbul ve Ankara'yı kaybeden hükümetin reformları yapma kapasitesi de zayıflamış durumdadır.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Anadolu Ajansı : AA Seçim Yayın Sistemine sahadan veri akışı gerçekleşmemektedir. Sahadan veya YSK'den veriler ulaştığında sonuçların aktarımı sürecektir.
Erdoğan: "Yalan yanlış vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalım nasıl yönetecekler, göreceğiz."
Yer İmleri