Sayfa 234/1001 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. TV'de tartışmalarında ben ekonomistim diyenler oluyor, bazen ben maliyeciyim diyenler oluyor, bazen ben finansçıyım deyip farklı görüş belirten oluyor, bazen de ben borsacıyım diyenler olup daha da farklı görüş belirtiliyor.

TV'lere ben yatırımcıyım diyen az çıkıyor, ben finansörüm diyen ise daha görmedim, büyük fnans sahipleri kendi yerlerine danışmanlarını TV'ye gönderiyor olabilir. Onlar yabancı şöyle istiyor, şundan çekiniyor vs şeklinde sözler ile kamuoyunu bilgilendiriyor olabilir, kendi çıksa başta dolandırıclar olmak üzere karanlık güçlerin hedefi olabilir.

Bilgi kirliliği çok fazla.

Borsa hepden akıllı ama parası az adamları söğüşleme yeri olmaya başladı. Dikkatli olmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

On binlerce takipçisi varsa oradaki düşüncenin isabetli olma oranı çok azdır. Ama önceden DERİN DERİN toplayıp sonra satarsan o başka.
    evet doğru canı yanan baya var
    sizin belirttiğiniz gibi heybesini dolduruyor kendisi SATACAĞI zaman millete allayıp pullayıp almaları yönünde telkinlerde bulunuyorlar .
    ben bazen dilim durmuyor diyorum ki GRAFİK te gösterip şuralarda neden yükseleceğini söylemedin dediğimde çoğu beni engelliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence çok iddialı ve çok uzun vadeli konuşup terste kalanında komik oluyor. Yoksa seninki gibi sistemli anlık vs paylaşırsın hatta orta vade spot paylaşırsın her şey Ok.

Kimi kişiler aşırı iddialı olduğu için fikirlerinin değeri düşüyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben formasyon senaryosu çiziyorum...Zaten formasyon teyidi olmayınca anlamı yok.Dün formasyon vardı. 1949 kırılsaydı 4.000 puan düşecekti,düştü de...ama kapanış 1951 olduğundan formasyon teyit edilmediğinden sadece 2 puanla flat kaldım.
    .GAPLE OLUŞUNCA KISMET OLMADI.

ha şu olmaz ben de . bıst100 3.000 olacak vs..

Diyen olursa ve teknik argumanı ifade ederse saygı duyarım. yoksa sallamıştır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    evet doğru canı yanan baya var
    sizin belirttiğiniz gibi heybesini dolduruyor kendisi SATACAĞI zaman millete allayıp pullayıp almaları yönünde telkinlerde bulunuyorlar .
    ben bazen dilim durmuyor diyorum ki GRAFİK te gösterip şuralarda neden yükseleceğini söylemedin dediğimde çoğu beni engelliyor
    DERİN DARBE,DEDİ Kİ: SPK nın cezasına itiraz edeceğim.

-İtiraz dilekçenizin sayı-tarihi var mı, dedim?

Beni engelledi.

5. THYAO KAP açıklaması gelmiş.

>>>>>>>>>>>>>>

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/996695

Sayın Mehmet İlker Aycı, Sayın Mehmet Muzaffer Akpınar ve Sayın Mithat Görkem Aksoy'un istifaları nedeniyle münhal bulunan komite üyeliklerine,

Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın İcra Komitesi Başkanı; Sayın Şekib Avdagiç'in İcra Komitesi üyesi, Denetimden Sorumlu Komite Başkanı ve Riskin Erken Saptanması Komite üyesi; Sayın Mehmet Kadaifçiler'in İcra Komitesi üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmalarına karar verilmiştir.

Pegasus hareket çekti..
    Aycı boşa da çıkmış..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. teknik denilen şey falcılıktır ,boş yapmayalım
    trend önemli ona bakabilirsin
    o ne ,fibonacci ,bayrak flama ,ters omuz baş gıç , çanak çömlek vs
    kuşlu sitede yıllardır bazı çok takipçili kişiler bu tür dandik grafiklerle takipçisine mal kitliyor ...alet olmayalım

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Pegasus hareket çekti..
    Aycı boşa da çıkmış..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TV'de geçen ayrılacağını söylemişti.
    Bu haber üzerine sen bırak eşinle ilgilen demişlerdir.

https://onedio.com/haber/thy-baskani...donmus-1033466

THY Başkanı İlker Aycı, Personelini Kazakistan'da Bırakıp Eşiyle Türkiye'ye Dönmüş

Tatil için Kazakistan'da bulunan ve çıkan olaylar nedeniyle uçuşların durdurulmasıyla Almatı'da mahsur kalan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman Aycı, THY'nin kargo uçağı ile yurda döndü. Ancak aralarında pilotların da olduğu çok sayıda THY personeli Kazakistan'da kaldı.

Sayfa 234/1001 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •