Sayfa 235/1000 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İngilizce iktisat mezunu var hatta kasparovla satranç oynayan resim çektiren var kolay mi ? Nefes alırken dikkat etmek lazım
    Nefes degildi galiba yazdigim, hafizam mi zayifliyor nedir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bende olayları ve kişileri hatırlama açısından çok güçlü hafıza yoktur...

Bu temelde ben bir yanlışlık olmasın diye "red listeme" ekliyorum tatsızlık konusu olan insanları.

Ne yaptı bilmem ama benim red listemde...
    Seninle de mutakabatımız vardı
    Bir daha benimle asla muhatap olmayacaktın ama benim sayabildiğim kadarı ile bu 3.sataşman...
    Yakışıyor mu sana?

Seni sevmiyorum Bora Yaşar
    Hatta seni de ekleyelim listeye....
    Siz 3 nüz ben tek....
    Kamuoyu ya siz 3 nüze yada bana güle güle diyecek....

sana saygı da yok
    başarılar da
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    O olması mümkün mü Sayın Rxpu .. O resimdeki benim diyeceğim ve insanlar laf sokacak ben çıkıp iki laf etmeyeceğim öyle mi ? Koyarım buraya 5 tane o resimdeki kişinin Türkiye’de olduğu resimlerini alın susun , kapayın çenenizi derim .. Demek o resimdeki Tengri ve Türkçe konuşuyor ..Mankenmiş birde ..

Allah’ım sen görüyorsun , günlük hayatın stresi yorgunluğu yetmiyor birde halimize bak..
    Relationship is Same resources

Tengri is a Pc bot

Reality 🤣🤣🤣

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Birbirimizle muhatap olmayacağımza dair karşılıklı mutakabatımız vardı....
    Maalesef sözünüz de duramadınız...
    Tahmin ettiğim gibi...

Neyse..

saygılar/başarılar
    Ben böyle bir şey söylemedim sadece bundan sonra bana soru sorma dedim. Umarım yanlış anlaşılmadım. Forumda abuk subuk iddalarda bulunuyorsun. İlk başta espridir diyip geçiştirdik ama artık kabak tadı verdin.

Örneğin resmi bir kaynaktan kaynağını vererek bilgi paylaştım, kaynağa dahi bakmadan bilgiler yanlış yok öyle bir şey dedin. Sen ne ayaksın kardeş. Biz seninle mi uğraşacağız burada.

Saçma sapan laflarınla milleti burada uğraştırıyorsun.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ..
    "hiçkimse": evet burada bir hata yapmışım. ama büyük harf kuralını ekşisözlük'te olduğumuzu varsayarak idare edin... daha önce bu konuda yazmıştım. ileride bir "küçük harf devrimi" yapmayı düşünüyorum
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nefes degildi galiba yazdigim, hafizam mi zayifliyor nedir?
    Ben kibarlaştırdim, Ayhan Başkanin dediği gibi , heladan filan yazmaya gelmez valla iki dakikada başrol oyuncusu oluruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Anladım. Eğer Kasporov'un yanındaki bu adam gerçekten Tengri ise forumdan bizi men etmeye hakkı var.
    Sizi nasıl ikna edecek? Tişörtdeki saygılar ve başarılar yazısını da mı görmüyor sunuz?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 235/1000 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •