Sayfa 238/672 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Neden arsa alınıyor??? Yatırımcı bir liralık işgyo varlığına 38 kuruş veriyor bistde, yani yani yüzde 62 iskonto malvarlığına. Bu durumda banka kredisi ile arsa almak çok yanlış, faizler sürekli yükselirken, hem de ellerinde hala borçlarını ödedikleri arsalar varken, bu durumda hisse fiyatı daha da düşer. Yatırımcının güveni yok işgyo yönetimine. Otursunlar kiraları toplasınlar , borçları ödesinler yeter.

Arsa iyi yerde ise, niye alarko veya alarko gayr. alım yapmıyor.
    Yurdışında, gelişmiş ülke borsalarında, yönetimler hisse fiyatını yükseltmek için çırpınırlar, bunların hiç umurunda değil, yatırımcı batmış çıkmış.
    Son düzenleme : viopandtrade; 04-12-2017 saat: 14:15.

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Neden arsa alınıyor??? Yatırımcı bir liralık işgyo varlığına 38 kuruş veriyor bistde, yani yani yüzde 62 iskonto malvarlığına. Bu durumda banka kredisi ile arsa almak çok yanlış, faizler sürekli yükselirken, hem de ellerinde hala borçlarını ödedikleri arsalar varken, bu durumda hisse fiyatı daha da düşer. Yatırımcının güveni yok işgyo yönetimine. Otursunlar kiraları toplasınlar , borçları ödesinler yeter.

Arsa iyi yerde ise, niye alarko veya alarko gayr. alım yapmıyor.
    Yurdışında, gelişmiş ülke borsalarında, yönetimler hisse fiyatını yükseltmek için çırpınırlar, bunların hiç umurunda değil, yatırımcı batmış çıkmış.
    Özvarlık büyümesinin devamı için arsa alıp proje yapmaya devam etmeli. 5 milyar varlık var, 2 milyar borç var. otursun kira toplasın dersek asıl o zaman şirket değer kaybeder.
    Ben bu durumu günlük düşünmüyorum. Batan geminin malları olarak görüp mal aldım, zarardayım, ama uzun vadede kara geçeceğimden kuşkum yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Özvarlık büyümesinin devamı için arsa alıp proje yapmaya devam etmeli. 5 milyar varlık var, 2 milyar borç var. otursun kira toplasın dersek asıl o zaman şirket değer kaybeder.
    Ben bu durumu günlük düşünmüyorum. Batan geminin malları olarak görüp mal aldım, zarardayım, ama uzun vadede kara geçeceğimden kuşkum yok.

Olabilir, bu sizin görüşünüz. Ben de 3-4 aydır taşıyorum, risksiz diye aldım, fena oyuna geldik.

Bu şirket yatırımcısına ne zaman para kazandırmış, proje yaparak, hangi gyo. Ne yaparlarsa yapsınlar gyolara güven yok. 17 sene önce ilk çıktığında 37 görmüş, şu an 32 cent civarı. 17 sene zarfında toplanan kiralarla bir isgyo daha yapılırdı.

Bir de işyat grafiğine bakın aynı sürede dolar bazında 5 misli artmış ortalama. Eurobonda koysanız yine 5 misli artardı son 17 yılda.

Proje ekgyo da da var. Hem de istediğin kadar var. Onun hali de perişan. Çıktığından beri TL olarak bile kazandırmamış. Kime güveneceksiniz.

Konut balpnu son 10 senede şişerken, projelr para kazandırmadıysa, bu durgunluğa girdiğimiz dönemlerde ben hiç bir yeni projeye güvenmiyorum, arsalar aşırı pahalı..

Son düzenleme : viopandtrade; 04-12-2017 saat: 15:21.

4. Allah belanı versin. Yahu endeks biraz düşünce yıkılıp kaldın, neden çıkmaya ayak uydurmuyorsun? Bir olur iki olur da, aylardır aynı terane... yeter ya yeter... yine gitmiş 1.27'de kapatmış. Ne diyeyim Allah belanı versin yönetim

5. @borsaalper adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/borsaalper/statu...293060096?s=09

İşgyo için de geçerli

6. 2017 portföyümdeki 2 hisse (isgyo ve ekgyo) beni çok bezdirdi. zamanımı bu iki hisseyle boşa harcadım. inanın en az 15 senedir işgyo alır satarım. son 2 senedir bıktırdı arkadaş.. lanet olsun.. bunun sebebi de belli.. çakalın biri ..hangi hisseye girse kurutur..

7. KONU ISMAIL TARMAN -
    SPK INCELEME DEVAM EDIYOR.

İlgi: 28.10.2017 Tarihli Başvurunuz

XX.XX.2017, XX.XX.2017 ve XX.XX.2017 tarihli başvurularınız ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de (Şirket) pay sahibi olan İsmail TARMAN isimli şahsın Şirket sermayesindeki pay sahipliğinin farklı tarihlerde %5 oranının üstünde ve altında seyrettiği, diğer taraftan anılan şahıs ve Şirket tarafından bu hususta Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği (Tebliğ) kapsamında herhangi bir özel durum açıklaması yapılmadığı belirtilerek, konuya ilişkin incelemelerin yapılması talep edilmiş olup, 21.08.2017 tarihli elektronik postamız ile konuya ilişkin Kurulumuz nezdinde yürütülen incelemenin devam etmekte olduğu ve incelemenin sonuçlanmasını müteakip inceleme sonuçları hakkında tarafınıza ayrıca bilgi verileceği şahsınıza bildirilmiştir.

Bu defa 28.10.2017 tarihli elektronik postanız ile konuya ilişkin tekrar bilgi talebinde bulunulmuştur.

Kurulumuzca yürütülen inceleme kapsamında konuya ilişkin olarak ilgilinin açıklaması talep edilmiş olup, Kurulumuza iletilen bilgi ve belgeler çerçevesinde incelemeler devam etmektedir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

8.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    KONU ISMAIL TARMAN -
    SPK INCELEME DEVAM EDIYOR.

İlgi: 28.10.2017 Tarihli Başvurunuz

XX.XX.2017, XX.XX.2017 ve XX.XX.2017 tarihli başvurularınız ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de (Şirket) pay sahibi olan İsmail TARMAN isimli şahsın Şirket sermayesindeki pay sahipliğinin farklı tarihlerde %5 oranının üstünde ve altında seyrettiği, diğer taraftan anılan şahıs ve Şirket tarafından bu hususta Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği (Tebliğ) kapsamında herhangi bir özel durum açıklaması yapılmadığı belirtilerek, konuya ilişkin incelemelerin yapılması talep edilmiş olup, 21.08.2017 tarihli elektronik postamız ile konuya ilişkin Kurulumuz nezdinde yürütülen incelemenin devam etmekte olduğu ve incelemenin sonuçlanmasını müteakip inceleme sonuçları hakkında tarafınıza ayrıca bilgi verileceği şahsınıza bildirilmiştir.

Bu defa 28.10.2017 tarihli elektronik postanız ile konuya ilişkin tekrar bilgi talebinde bulunulmuştur.

Kurulumuzca yürütülen inceleme kapsamında konuya ilişkin olarak ilgilinin açıklaması talep edilmiş olup, Kurulumuza iletilen bilgi ve belgeler çerçevesinde incelemeler devam etmektedir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.
    Bunun türkçesi nedir? Bir özetlerseniz seviniriz...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 238/672 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •