Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1. birisi bir video koymuştu , oradaki kişi murattı... ben de onun dediklerine karşı bir şeyler yazmıştım ... ben murat falan demedim yani sadece o konuyla ilgili adamın adını dedim... murat ve fon deyince azimut portföy anladım.... ünlü jo nun fonunda pek yatırımcı yok, 15 kişi varmış ayrıca 2 küsür milyonluk bir fon ... fonun satın alınabilir adedine kaptan bakmak lazım ne kadar adetlik çıkartmışlar , ne akdar adedi satılmış
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    birisi bir video koymuştu , oradaki kişi murattı... ben de onun dediklerine karşı bir şeyler yazmıştım ... ben murat falan demedim yani sadece o konuyla ilgili adamın adını dedim... murat ve fon deyince azimut portföy anladım.... ünlü jo nun fonunda pek yatırımcı yok, 15 kişi varmış ayrıca 2 küsür milyonluk bir fon ... fonun satın alınabilir adedine kaptan bakmak lazım ne kadar adetlik çıkartmışlar , ne akdar adedi satılmış
    Video koyanın videosunu koymuştum ben Azimut diğer bir seçenekti inişli çıkışlı olması daha bir cazip gelmişti bana neden bilmiyorum

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ünlü&Co'daki adamın ismi Murat değil mi ?
    Murat salar ünlü co da değil
    Başka yere geçmişti

Ustadlar
    Ingbank suan 23.5 veriyor...
    Ornegimiz ingbank olsun...cunku ON da hep lider...

Ekim ayi ongorunuz nedir? Ekim ayinda ingbank +2 ile toplam kac verecek.
    Bakalim kim tutturacak...

Ben soyleyeyim
    Tahminim
    20

5. Murat Gülkan'mış Murat Salar Azimut'ta sanırm şu an

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar
    Ingbank suan 23.5 veriyor...
    Ornegimiz ingbank olsun...cunku ON da hep lider...

Ekim ayi ongorunuz nedir? Ekim ayinda ingbank +2 ile toplam kac verecek.
    Bakalim kim tutturacak...

Ben soyleyeyim
    Tahminim
    20
    Neden Ekim ayı üstadım Ekim deyince olursa Ekim'e olmazsa Kasım'a kadar özdeyişi geldi aklıma Biraz seviye düşürdüm sanırım özür

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Video koyanın videosunu koymuştum ben Azimut diğer bir seçenekti inişli çıkışlı olması daha bir cazip gelmişti bana neden bilmiyorum
    eni

azimuttaki iniş çıkışların sebebi 5 yıllık grafği olması oradan görülüyor eski fon.... ünlü jo nun fonu henüz yeni... onun için piyasadaki çalkantılarda yönetilmedi fon... eğer '' yerli hisselerden ''oluşan , hisse yoğun fona yatırım yapacak olsam mutlaka 3 den fazla hisse yoğun fona dağıtırdım parayı...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Neden Ekim ayı üstadım Ekim deyince olursa Ekim'e olmazsa Kasım'a kadar özdeyişi geldi aklıma Biraz seviye düşürdüm sanırım özür
    Ekim ayinda enflasyon hortlar. Temmuzda bir dusus olsa bile ekim ya frenleyecektir yada duruma gore bir artis...
    Bu mantikla ekim dedim...ha ekim olmazsa...😃😃😃😃

Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •