Ben 90k altına inince 82 den döner diye düşünmüştüm galiba bu gidiş beni epey yaniltacak.
Ben 90k altına inince 82 den döner diye düşünmüştüm galiba bu gidiş beni epey yaniltacak.
Eğer bu borsaların çöküşünde temel corona ise, corona hakkında olumlu gelişmeler olmadıkça borsaların göçüşü bitse bile çıkışı zaman alacak bana göre.
Biraz artı açılıyor (DOW future gibi) hemen eksiye dönüyor.
BİST'te de bir süre artı bile yapsa, son 5.000 puan gibi, hemen realizasyon başlıyor ya da daha fazlasını veriyorlar...
Sabır ve bilgi...
Bugünlerde çalışacak çok zaman var.
Şirketler hakkında bilgi toplama babında.
Günün esprisi:
Ankara'da yurtlarından çıkarılan öğrenciler yurtlarına tekrar kavuşmak için toplu olarak umreye gitmeye hazırlanıyorlarmış.
Yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri 30 Nisan 2020 gün sonuna kadar uzatıldı.
Çin'de futbol müsabakalarına 16 Nisan'da başlama kararı alınmış...
Bu bir işaret olabilir.
From above...
PPK erken toplantı yapıyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB : 19 Mart 2020 tarihinde toplanması planlanan Para Politikası Kurulu, koronavirüsün olası ekonomik ve finansal etkilerini değerlendirmek üzere bugün toplandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri