Nedir durumumuzun teknik olarak açıklaması bay borsa profesörü açıklada hepimiz ışığında aydınlanalım [emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedir durumumuzun teknik olarak açıklaması bay borsa profesörü açıklada hepimiz ışığında aydınlanalım [emoji23]
Beni teknik ilgilendirmez.ben kağıdın karını ve gidebileceği yeri ile ilgilenirim.ben buraya fazla yazmam.ama bakarsan kağıt 18 kere geldiğinde birisi bilmediğimiz bı şey mi var diyordu.bende kar 20 den fazla gelecek dedim.kar tahmini yaparsın fk hesaplarım.teknik yok ayı tuzağı boğa tuzağı.banane bundan
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiiki hepsi bahane ama malesef piyasaya çoğunlukla o bahaneler yön veriyor.
Kesinlikle ama birinin panik yaptığı yerde diğeri almak için bekliyor ben mesela biraz daha düşsün diye çok istedim 22 lere sert gelse hemen alırdım başka kağıdı satıp.bunlar aslında firsattir
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boom
boom
boom
boom
Boombastic
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşş
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yabancı alıma geçmiş.
Maaşallah yataş bugün bir başka güzel
Yer İmleri