Krtek yatacak yerin yok.. O değil de bu hırsızların kağıdını alan var mı? 2,20 den girip 1,30 kağrıttan çıkmıştım. Çok canlar yaktın çok..
Krtek yatacak yerin yok.. O değil de bu hırsızların kağıdını alan var mı? 2,20 den girip 1,30 kağrıttan çıkmıştım. Çok canlar yaktın çok..
Ver çoşkuyu ver...var bunda bir haller yakında çıkar kokusu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Karsu Tekstilde bir şeyler oluyor.Birileri operasyon yapıyor ama çözmüş değilim.
Gerçi bu fiyatlarda olması bile anormal,yükselince ne diye şaşıralım ki?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.
Kimse kurula katılmamış yav...ky olarak e kurula benim dışında komik mşktarda elimde olmasına rağmen katılmamış ve bir py ile anlaşın dedim...
Kurula niye katılmıyorsunuz arkadaşlar bi e imzayı lazım o kadar...
Rica ederim. Benimki bir temeni tabiki, artık anlaşırlar anlaşmazlar yönetim bilir....ama arkadaşlar ben imkanım oldukça kağıtlarımın kuruluna katılırım. Yine helal olsun adamlara benim temenni mi okuyup kayda geçirmişler...geçirmeyen veya okumayanı da gördüm. Herkesin fiziken olmasa bile bir elektronik imza ile kağıtlarının kuruluna katılması lazım bence selamlar...
Son düzenleme : kayhankaya; 10-06-2017 saat: 11:18. Sebep: Diz.
Yer İmleri