Sayfa 24/147 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

1.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Halk yatırıma da bakıyorum yalnız iş yatırım sitesi gibi veriler bir program aracılığıyla çekilemiyor.
    https://temelanaliz.net/index.html

Bu siteyi denediniz mi? Excel 'e çıktı veriyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Evet bunu denemiştim.
    Bu sitede ki şüphem uzun periyotta bu site güvenlir olur mu sizce ?
    Çok kurumsal değil gibi.
    Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
     Alıntı Originally Posted by celoxant Yazıyı Oku
    https://temelanaliz.net/index.html

Bu siteyi denediniz mi? Excel 'e çıktı veriyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Piyasa değeri fiyatlamalarinda defterden uzaklaştıkça piyasa yay gibi gerilir,stres olusur Kimse pahalı malın son sahibi olmak istemez. Cunku her f/k, sonsuza giderken gerçekleşmekle yükümlüdür. Kimse koltuk kapmacada ayakta kalmak istemez. Gün gelir o stres bir yerden kirilir. O gün neden sonuç değil, sonuç neden calışır. Eskiler biraz da gıpta ile bakıyorlar kimi bu açgözlü Z kuşağını cekemiyor ama ihtiyarların günü yakındır.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Makro bakış açışıyla bakan ve Çoklu Varlık Yönetimi (Multi Asset Management) yapan kazanır.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Aşağıdaki linkte gamestop hikayesi özetlenmiş. Burada sıkça belirtilen al ve gerektiği kadar tut stratejisinin temelini bu hikaye özetliyor. Sektör teknoloji olduğu için değişim daha hızlı olabilir ama aslında bu süreç diğer sektörlerde de yaşanıyor.

https://mobile.twitter.com/canuludag...27270978023425

JAPON BALIKLARI BALİNALARA KARŞI

(GameSpot Corp. Hakkında Bilinen ve Bilinmeyen Her Şey) #GME #bist #bist100

1-Sizlere tarihin en büyük ve en başarısız yüksek teknoloji yatırımlarından birisini bahsetmeyi planlıyordum ancak +++

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Cuma günü orta vade sat verdi arkadaşlar.

Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Sn Cauti bist 100 ile ilgili fiyatlamanın uçtuğunu yazmıştı. Şimdi bakarken politeknik ile ilgili sn dudunun
    paylaştığı bir alıntıyı gördüm. Şirketin hakim ortağı rakamı beğenince elindekilerin bir kısmını satmaya karar vermiş. Şu anda hisse değeri 385 lira gözüküyor. Zirvesi 586

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Tebliği'nin 11'inci maddesi uyarınca yapılan açıklamadır.

25.01.2021 tarihinde Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 490,50 ile 560,10 TL fiyat aralığından 12.649 adet payların satış işlemi hakim ortağımız Coventya Beteiligungs GmbH tarafından yapılmıştır. Bu işlemler sonrası Coventya Beteiligungs GmbH'nin Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş.''nin sermayesindeki payları 25.01.2021 tarihi itibariyle %80,31'e gerilemiştir.

İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
    Politeknik Metal (POLTK) Investing’daki fiyatı: 385,40 (-4,84%)
    http://tr.investing.com/equities/pol...are_instrument

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Zaten, bazı hisselerde öyle fiyatlar oluştu ki, o fiyatlardan satmayan patron ya enayidir, ya da o operasyonun zaten içindedir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 24/147 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •