Sayfa 24/32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 251 madde; 185 - 192 arası.

Konu: EDATA - E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş

Ben de dün alacaktım ama tabanı bozar gibi yaptı son anda vazgeçtim ama takibimde iş yatırımdan hala mal satışı var bu herifin maliyeti kalan lotlarla sıfır oldu nerden satsa kâr

Elinde kalan 980K adet ile baskı kuracak aslında alıcı olmadığı için kimse almıyor piyasanın oyuncuları gelip buradan mal almaz alırsa 9-10 dan alır belki başka oyuncu gelip diğerinin sıfır maliyetli malını almaz biter ondan sonra gelir alır alayının amına koyayım bu oruspu çocukları yüzünden piyasaya alıcı gelmiyor millet vadeliye gidiyor

3. Bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

1.655.858 tabanda

5.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    1.655.858 tabanda
    Bugün de böyle kapatacak sanırım. En fazla bir olmadı iki taban daha yapar herhalde, bir yerlerden döner umarım.

6. Yok mu şöyle 20 milyon parası olan şakkadanak silsin süpürsün tabandaki lotları.

7. Bu şirketin fk ve pd dd si kaç acaba? Bende sırasıyla 60 ve 10 küsür yazıyor.

8. Bu fiyatlarda dengelenmeye çalışıyor gibi. Brüt takas bitimi yoluna nasıl devam edeceği belli olur. Uzun vadeli portföyde tutmalık ama kumarbazlar uzak dursun. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 24/32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •