Sayfa 240/902 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Görelim bakalım patronların güzelliğini kontr geri alıma başlamış..
    Adam adam...

2.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Yatay destek kaç Sn Better 15 ?
    Rakam telaffuz etmek pek doğru olmayabilir sn Ferrero ancak fazla bişey kalmadı zaten. Ayrıca desteğe inmeden de yükselişe geçmesi de kuvvetle muhtemel. Velhasıl şirkete ve sektörün
    geleceğine güveniyorsak, orta ve uzun vade düşünüyorsak gerisi çok da önemli değil.

3. 15-20 lira fiyattan 300'e gelmiş bir fiyat var. 15-20 katlık artış yaşamış ve mal sahipleri paralarını kat be kat artırmışlar. İsterlerse tahtayı aylarca baskılayabilirler. Bu kadar iş ilişkisi kuran, vizyon koyan, yurtdışına açılmayı hesap eden, üretimini kat kat artırmak isteyen bir şirkete günlük bakmamak lazım. Hisse senetlerini duran varlık olarak tutarsak paramız bereketlenecektir. Kısa vadede ki hareketler aslında 3-5 bir şey kapmayan çalışan 'çakal' tayfayı silkeliyor. Böyle kişiler hisseden mümkün olduğunca uzak kalsınlar ve inanıp emek veren sabreden arkadaşlar kazansın diyorum.
    Okumayan araştırmayan insanlar kandırılmaya mahkum. Bu kadar potansiyelli bir şirket böyle bir ekonomide bize bir fırsat sunuyor ve gerisi inanıp tutmaya kalıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by suleymanhiz Yazıyı Oku
    15-20 lira fiyattan 300'e gelmiş bir fiyat var. 15-20 katlık artış yaşamış ve mal sahipleri paralarını kat be kat artırmışlar. İsterlerse tahtayı aylarca baskılayabilirler. Bu kadar iş ilişkisi kuran, vizyon koyan, yurtdışına açılmayı hesap eden, üretimini kat kat artırmak isteyen bir şirkete günlük bakmamak lazım. Hisse senetlerini duran varlık olarak tutarsak paramız bereketlenecektir. Kısa vadede ki hareketler aslında 3-5 bir şey kapmayan çalışan 'çakal' tayfayı silkeliyor. Böyle kişiler hisseden mümkün olduğunca uzak kalsınlar ve inanıp emek veren sabreden arkadaşlar kazansın diyorum.
    Okumayan araştırmayan insanlar kandırılmaya mahkum. Bu kadar potansiyelli bir şirket böyle bir ekonomide bize bir fırsat sunuyor ve gerisi inanıp tutmaya kalıyor.
    zaten mevcuttaki ivme yavaşlamasının tek sebebi bu. müthiş kar etmiş bir tayfa var hissede ve rahatlıkla her haberi yüklü satış için kullanabiliyorlar. aynı şey kontr içinde geçerli. orada patron zirve kapanıştan(215) %45 düşünce olaya müdahale etmiş bugun. biz şu anda zirve kapanıştan(292) %20 düşüş ile devam ediyoruz. geçen hafta bizim yerimize astor a kıyak geçmeselerdi bugunleri eminim bu denli ağır yaşamayacaktık. büyük kansız bunlar.

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Şirket Almanya gibi bir ülkede faaliyet yapacaz, dünya kadar teşvik alacaz diyo.. bizim arkadaşlar hisse fiyatı düşüyo patron güven vermiyo, teknik bozuldu diyo..

Kısa vadeli al sattan kim zengin olmuş arkadaşlar ?
    Guven Vermiyor teknikte bozuldu iyiyken iyi kötüyken kötüyü konuşacağız.. almanya da şirketi kim kuruyor mesala? Gesan mi europower mi?

Ooo karlılık gelecek dersen kchol alalim.. almanya da şirket açmak zor mu

Kontr geri alım yapıyor mesala şu kafadan çıkalım artık burada konuşuluyor laf sokmaya gerek yok
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    zaten mevcuttaki ivme yavaşlamasının tek sebebi bu. müthiş kar etmiş bir tayfa var hissede ve rahatlıkla her haberi yüklü satış için kullanabiliyorlar. aynı şey kontr içinde geçerli. orada patron zirve kapanıştan(215) %45 düşünce olaya müdahale etmiş bugun. biz şu anda zirve kapanıştan(292) %20 düşüş ile devam ediyoruz. geçen hafta bizim yerimize astor a kıyak geçmeselerdi bugunleri eminim bu denli ağır yaşamayacaktık. büyük kansız bunlar.
    Ne kadar baskılanırsak o kadar iyi patlama yaparız. Gelecek bilançolarla beraber önümüzdeki 6 ayda rasyolarımız düzelir ve şirket potansiyelini piyasaya gösterir. Bist 30'a girmemizle beraber yerli yabancı fonların hisseye ilgisinin çoğalması, bölünme ile gelen likidite şirkete olan güveni daha da artırır. Beklentileri somut hale getirme ile hisse fiyatı da yükselir. Ben hissenin 45 derece açı ile her ay ufak ufak kazandırmasını bir ay içinde kat kat kazandırmasına tercih ederim. Yazın 265'ten aldığımız Froto'lar şu an 500'e dayanmış bulunmakta ve iki defa da temettü getirdi. Dileriz Gesan'da böyle bir yol tercih ederek kurumsal kimliğini oturtur.

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sayın keko bu arkadaş Türkiye'nin yenilenebilir enerji kurulu gücünün 5 yıl içinde %65'e çıkacağını öngörüyor ve bunun mükemmel bir büyüme olduğunu düşünüyor. Enerji piyasa düzenleme kurulu başkanı ise 5 yıl içinde yaklaşık 45 milyar dolarlık bir yatırımdan bahsediyor. Bu iki projeksiyon arasında yaklaşık 6-7 kat fark var.

Hangisi doğru hangisi makul anlayamadım. Sen ve arkadaşın yuri sayesinde, depolama yönetmeliği sonrası yapılan başvuruların en erken 2024'ün ortalarına doğru bilançoya yansıyacağını öğrendik. Şimdi de yetkili insanların birbiriyle çelışan projeksiyonları.

Hangisi doğru ne kadar iş alacak pazar ne kadar bir türlü netleştiremedik gitti sayın keko.

Tekrar girmek için en azından pazarı biraz öngörebilmek istiyorum.
    Mevcut kapasite ne kadardır kendim araştırmadım...yıllarca emek verilerek oluşturulmuş bu günkü potansiyelin maddi değeri kaç milyar dolardır bilmiyorum..bence iki taraf da doğru söylüyor..ama biz nereden bakacagimizi neyi baz alacağımızı bilmediğimiz için biz söylenenleri çelişki sanıyoruz..
    Örneğin 5 TL den 4 TL ye düşmüş bir x hissesi için bir yatırımcı bu hissenin düşüş miktarı %20 dir derse ve başka bir yatırımcı da aynı hisse için bu hissenin eski seviyesine çıkması için %25 lik çıkış yapması gerekiyor derse ,dışarıdan bakan birisi bu iki kişinin söyledikleri arasında bir çelişki olduğunu sanır ve bu ikisinden biri yalan atıyor sanır...oysa gerçekte bu iki kişinin de söyledikleri doğrudur..sadece baz aldıkları yer farklıdır...
    Biri zirveden aşağıya doğru zirveyi baz almıştır..diğeri ise dipten yukarıya doğru olan miktarı söylemiş ve dibi baz almıştır...
    Bence bu söylediğiniz durumda da aynı şey geçerli olmalı..yoksa sektörün içinden olan bu insanların bu kadar farklı bir şey söylemesinin imkanı yok..ben böyle bakıyorum olaya..o yüzden de ikisini de doğru kabul ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. https://resmim.net/cdn/2022/12/27/LetNj.png

Yarın ve daha sonrası için 239,6 üzeri kapanış almamız gerek. Burası Yükselen kanal fibo desteğidir. Altında kapanışlar 212 ye götürebilir. Ayrıca RSI da gizli PU mevcut. Ya tepki olacak Ya da buradan dönecek. Döndü diyebilmek için düşeni kırması gerek...
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 240/902 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •