Sayfa 242/1223 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kanal istanbul projesi Türkiye için adeta ihanet derecesinde bir projedir.. umarım gerçekleşmez..
    Aynen öyle......
    Ben yüzbin dolarımı toprağa gömersem deli derler,
    ama sen Türk halkı adına elli milyar dolar borç alıp toprağa gömersen vatan haini olursun..

milletvekillerinin ülke standartlarına göre yüksek maaş alma gerekçelerinden birisi "ziyarete gelen hemşerilerine çorba ısmarlamaya" paraları kalmıyor şeklinde komik bir gerekçe.

bu ülkede asgari ücret bu kadar düşükken, yoksulluk sınırı 5000 tl iken herhalde 20,000 tl ye yaklaşan rakamlar sorgulanacaktır..

gelen vatandaşa çorba ısmarlamazsın olur biter..vatandaş da derdini anlatmaya gitsin, akabinde meramını anlatınca ayrılır.. istediği yerde kendi parasıyla yemeğini yer..avantacı zihniyetin son bulması gerekiyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bir CIN olsak dedigin ise yarayabilirdi ama biz kapali bir ekonomi degiliz, acik ve ayni zamanda enerji olsun, petrol olsun disariya fazlasi ile bagimli bir ulkeyiz. O yuzden parayi devalue edemeyiz.
    son 1 senede TL %25 son 2 senede %50 deger kaybettı, daha ne devalue olacak...

1 gecede olmayınca ısmı devaluasyon olmuyor mu, bal gıbı devaulasyon oldu, oluyor... ama uretımın %60'ı ıthalat gırdısıne baglı olunca devaluasyon hıcbır problemı cozmuyor, ulke fakırlestıgıyle kalıyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. aslinda benim güzel bir projem var ama fakir olduğum için gerçekleştiremiyon.iki seneye kalmaz ülke ayaklanir koşmaya başlar sonra dünya lideri bir ülke oluruz ama işte buna cok sermaye gerekiyor.pala bi sakal atsa bizde güzelce makas alirdik
    Hamdım Piştim Yandım

Alkollü içkilerde özel tüketim vergisi yüzde 15.5 oranında arttı-ntv

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    son 1 senede TL %25 son 2 senede %50 deger kaybettı, daha ne devalue olacak...
    ya her şey henüz yeni başlıyorsa..

ya gerçekler yıllardır gizleniyorsa..

ve artık "bardak dolduğu" için ne kadar kötü durumda olduğumuzu gizleme imkanı azalıyorsa ...

evet...yunanistan da her şey birden gelişti..yıllarca "defterleri" yanlış beyan etmişler, tabiri caizse..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. az gelmiş patetes soğana göre yüzde 60 olmaliydi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Alkollü içkilerde özel tüketim vergisi yüzde 15.5 oranında arttı-ntv
    bence az... %100'den asagısı benı kesmez...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 242/1223 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •