Sayfa 242/897 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7172 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Ömür bey çok uzuuun yazılarınız sıkıcı olduğundan okumuyordum ama ilk ve son kez cevap vereyim size.

Birincisi hissenin ne zaman yğkselip düşeceğini bilemezsin, dur bu düzeltmesini yapsın ben biraz diğer yükselen hisseye gidiyim diye bişey asla olamaz borsada, eğer bunu yaparım dersen yalan söylüyorsun yapamazsın..

İkincisi bizim maliyetimizin düşük olmasının sebebi zaten hissenin üstünde oturabilmemizdir, hop oraya buraya gitseydik bunu yapamazdık, şu an ise yine uzun vadeci olarak farkımız ben hiç endişelenmiyorum ama sizin çizdiğiniz çizginin trendin haddi hesabı yok, hiç biride tutmuyo.

Hisseyi 10 tl den sattın 8 tl den almayı düşünüyorsun, ya 9 tl den dönerse? O 2 tl için değecek mi?

Kar realizasyonu yaparsın anlarım, yada bu kar bana yeter dersin yine anlarım, ama bu hisse kesin şuraya inecek diğer hisse kesin yükselecek ben oraya gidiyim tekrar gelirim ve bunu sürekli olarak yapabilirim dersen elindeki parayı sıfırlarsın.
    Yazılarınız çok uzun ve sıkıcıydı,okumuuordum...

"İlk ve son kez(!)" cevap veriyorum...

".... falan falan dersen yalan söulüyorsun"

Sevgili dostum,sana ne yaptığımı anlamamakla beraber yine de cevap yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür eder ve senden son bir şey rica ederim:

ALLAH'a YAKIN, BANA UZAK OL!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    https://www.dunya.com/gundem/sanliur...-haberi-679366

Şanlıurfa'da kurulacak yenilenebilir enerji bölgesi Türkiye'nin kapasitesini artıracak
    Şanlıurfa'ya kurulacağı açıklanan Yenilenebilir Enerji Endüstri Bölgesinin Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanındaki toplam kapasitesini yüzde 50 artırması hedefleniyor.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Gariban ve düşen dostu gesan... Kap haberleriyle yeni kylere hem hayal hem de zarar kasan sevgili gesan. Bugün kontr dusmucek bakalım o çıkarken peşinden gidecek misin

günaydın herkese bol kazançlar günümüz iyi geçsin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. #gesan Hissede teknik olarak durumlar çok olumlu gözükmüyor. Tahta yükselen desteklerin hepsini kırdı. Güçlü bir yatay desteğimiz var. Ayrıca hareketli ortalama da destekliyor. Bakalım tutunabilecek mi göreceğiz.

ServeraN isimli bir twiteer yorumcusu böyle bir paylaşım yapmış ama grafiğini kopyalayamadım....linkini de kopyalayamadım..(teknoloji ile pek aram yok)

linkini paylaşabilen arkadaşlar olursa iyi olur...tam da benim düşüncemi yansıtıyor...gesanın 60-72 aralığındaki hareketin benzerini şu anda yaşıyoruz...

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Basgan kötü giidyoruz bir ayar çekelim
    günaydın bugün en fazla yatay destege vururuz 230 lar ve artık düzeltmesinin sonu olurda bu sefer döner ve gideriz yolumuza..

ağalar rahat bırakmıyor ky nin ya satışı ya da alışı durdurması lazım..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    #gesan Hissede teknik olarak durumlar çok olumlu gözükmüyor. Tahta yükselen desteklerin hepsini kırdı. Güçlü bir yatay desteğimiz var. Ayrıca hareketli ortalama da destekliyor. Bakalım tutunabilecek mi göreceğiz.

ServeraN isimli bir twiteer yorumcusu böyle bir paylaşım yapmış ama grafiğini kopyalayamadım....linkini de kopyalayamadım..(teknoloji ile pek aram yok)

linkini paylaşabilen arkadaşlar olursa iyi olur...tam da benim düşüncemi yansıtıyor...gesanın 60-72 aralığındaki hareketin benzerini şu anda yaşıyoruz...
    https://twitter.com/_serveran/status...WmYPdWiZ5CwFtg

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    çok tşkler dostum..eline sağlık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 242/897 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •