Sayfa 243/690 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Bu kadar alım satımın bu aralar sık olması ve hissenin patinaj çekmesi oyunun bir parçası. Buralardan mal çakacaklarını düşünmüyorum. Hisseye işlem yaptırarak ileride gelecek olan alıcılara hikaye yaratıyorlar bence. Çünkü bu hissede mal çakarlarken almak kolay olacak fakat o alınan malları satmak epey zor olacak...

3. Genel Kurul ile ilgili halen bir gelişme yok.. Bu durum zaten bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Yıl sonuna az kaldı. Bakalım genel kurul tarihi açıklanacak mı?

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu kadar alım satımın bu aralar sık olması ve hissenin patinaj çekmesi oyunun bir parçası. Buralardan mal çakacaklarını düşünmüyorum. Hisseye işlem yaptırarak ileride gelecek olan alıcılara hikaye yaratıyorlar bence. Çünkü bu hissede mal çakarlarken almak kolay olacak fakat o alınan malları satmak epey zor olacak...
    Bu fiyatlarla istedikleri kadar işlem yapılmış göstersinler. Kimse kolay kolay girmez. Mal çakmaları için tavan tavan yapıp dikkat çekmeliler. Tıpkı 99 hareketinde olduğu gibi. Bu fiyatlarla bu kuyuya kimse düşmez

5. SAYIN
    YAKIN İZLEME PAZARI yada eski adı ile GÖZALTI PAZARI HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE BU ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Bu fiyatlarla istedikleri kadar işlem yapılmış göstersinler. Kimse kolay kolay girmez. Mal çakmaları için tavan tavan yapıp dikkat çekmeliler. Tıpkı 99 hareketinde olduğu gibi. Bu fiyatlarla bu kuyuya kimse düşmez
    17.55te 11000 lotu arkadasim aldi.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by emreunsal34 Yazıyı Oku
    17.55te 11000 lotu arkadasim aldi.

Bataklığa hoş geldi o zaman. Kendi düşen ağlamaz. Biz bir girdik hala çıkamıyoruz. Arkadaşındaki iyi cesaret vallahi.

8. Kubarbaz adam dursun dedi alti ustu 5000 batarsa batsin dedi.bakalim.benim de umidim yok ama mö illaki karistiracak ortaligi deli gibi para yatirdi adam

Sayfa 243/690 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •